Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μπαξεβανίδης: «Να παίξουμε έξυπνα»

Να αντιμετωπίσουν με προσοχή τον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουν στην Ξάνθη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Μπαξεβανίδης: «Να παίξουμε έξυπνα»
Την άποψη ότι αν η Ξάνθη παίξει έξυπνα και προσεκτικά θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Ο μέσος της ακριτικής ομάδας χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τον «Δικέφαλο του βορρά», ωστόσο επισήμανε πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το… τρίποντο που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο ματς με μία απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε στην έδρα μας και να πάρουμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί και είναι κίνητρο να είμαστε κοντά στη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ».

Για το αν η ομάδα έχει τα προσόντα να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία: «Στον πρώτο γύρο δείξαμε μια σταθερότητα. Δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Για το πώς περιμένουν τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει έμπειρους και διεθνείς παίκτες και πιστεύω ότι εάν παίξουμε έξυπνα και όχι τόσο αμυντικά θα πάρουμε κάτι θετικό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι επικίνδυνη ομάδα».

Για τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας: «Είναι ένας τομέας στον οποίο δουλεύουμε αρκετά. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια ανεβήκαμε και αυτό έχουμε σαν στόχο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να σκοράρουμε και να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: