Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τζέιμς… beast!!

Θηρίο στο κλουβί ο Τζέιμς Γκιστ, δοκιμάζει να μπει στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού κι όλα δείχνουν πως προλαβαίνει το ματς της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα.

Τζέιμς… beast
Μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ικάρου στη Χαλκίδα και τις απαραίτητες ανάσες, όλοι επικεντρώνονται στο μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα την προσεχή Παρασκευή στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Οι «πράσινοι» αναμένεται να είναι ενισχυμένοι με τον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει σχεδόν ξεπεράσει πλήρως τη θλάση, αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει την αποστολή που την Πέμπτη θα πετάξει για τη Βαρκελώνη. Έτσι και με την επανένταξη στην ομάδα των Μαυροκεφαλίδη και Κάρι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα έχει γεμάτο οπλοστάσιο.

Ασφαλώς η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει εξασφαλίσει μαθηματικά πρόκριση και πρωτιά, αλλά… δεν χαρίζεται σε κανέναν (όπως έδειξε και την Παρασκευή στη Μάλαγα). Μετρά 23 σερί νίκες στο Top 16 συμπεριλαμβανομένης και της προηγούμενης σεζόν, αλλά και συνολικά αήττητο δώδεκα αγώνων στην Ευρωλίγκα. Συνολικά δεν έχει χάσει από τις 9 Φεβρουαρίου και τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με το τρίποντο του Σέρχιο Γιουλ στην εκπνοή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: