Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Μέσα» ο Λίνο!!

Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης τέθηκε ο Λίνο, με τους Κατσουράνη, Γκσπούρνινγκ και Λάζαρ να παραμένουν εκτός.

«Μέσα» ο Λίνο
Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε την Δευτέρα η προπόνηση του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη εν όψει της εμβόλιμης – 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όσοι είχαν αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τόνωσης της φυσικής κατάστασης, με «ανοίγματα» και πιεστικά ματς δυο εναντίον δυο σε μικρό γήπεδο.

Κανονικά προπονήθηκε ο Λίνο, χωρίς να αισθανθεί κάποιου είδους ενόχληση. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Από την πλευρά του, ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα β/ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 2 με 3 εβδομάδες.

Τέλος, ο Κοστίν Λάζαρ είναι καλύτερα, συνεχίζοντας το πρόγραμμα θεραπειών και ατομικό πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Βούκιτς δεν υπολογίζεται από τον Γεωργιάδη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει από το ματς με τον Λεβαδειακό ο Λούκας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: