Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Δεν είμαστε τυχαία στην δεύτερη θέση»

Σεροπιάν
Ο προπονητής των Χανίων, Μουράτ Σεροπιάν μίλησε στον Arena FM 89,4 για την παρουσία της ομάδας του στο νότιο όμιλο, αλλά και την είσοδο τους στα πλέι οφ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είμαστε μια ομάδα με νεαρά παιδιά και αυτό μας γεμίζει με φιλοδοξίες και ισχυρό κίνητρο, προσπαθούμε πάντα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και νομίζω ότι ήμασταν σταθεροί σε όλη την φάση του πρωταθλήματος, δεν είμαστε τυχαία στην δεύτερη θέση και θα τα δώσουμε όλα για να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας στα πλέι οφ».
Για την ομάδα: «Το καλό με μας είναι ότι έχουμε μια συνεχή βελτίωση, είμαι ήδη δυο χρόνια στην ομάδα, την πήρα από πολύ χαμηλό επίπεδο αλλά χτίζοντας σιγά-σιγά και κάνοντας αργά και σταθερά βήματα, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όταν υπάρχει οργανωμένη και σωστή δουλειά μια ομάδα μπορεί να πάει καλά και αυτό μπορούν να το βλέπουν αυτοί που αλλάζουν πέντε προπονητές κάθε χρόνο.
 Η ομάδα βασίζεται σε παιδιά τα οποία ουσιαστικά είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Β Εθνική. Υπάρχει πάντως ισχυρό κίνητρο, θέλουν να διακριθούν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ».
Για το μίνι-πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Τo θέμα όμως είναι πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα σε αυτό τον γολγοθά των αγώνων. Είναι μια διαδικασία που είναι επίπονη, χρειάζεται εμπειρία, είναι παιχνίδια ψυχολογίας που δυστυχώς δεν προλαβαίνεις να ετοιμάσεις την ομάδα σου μέσα σε δυο μέρες. Είναι μια πρόκληση για όλους και πιστεύω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Το βαθμολογικό προβάδισμα που έχουν κάποιες ομάδες είναι σίγουρα σημαντικό, αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να ανατραπούν. Έχει μεγάλη σημασία για το πώς θα ξεκινήσουν οι ομάδες και κυρίως αυτές που έχουν αυτό το βαθμολογικό προβάδισμα. Μην νομίζεται πάντως ότι οι ομάδες του νοτίου ομίλου στερούνται ποιότητα από αυτές του βορείου».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: