Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Φοβερός ο Πάμπλο»

garcia
Την τιμητική του είχε ο Πάμπλο Γκαρσία το βράδυ της Παρασκευής (21/3) στον επετειακό χορό του ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας Αλμωπίας. Ο πρόεδρος ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας, Μπάμπης Μιλόπουλος μίλησε στον Arena FM 89,4 για την βράβευση του Πάμπλο Γκαρσία.
«Ήρθε ο Πάμπλο και είμαστε όλο χαρά που μας τίμησε. Όταν ένας ποδοσφαιριστής σαν το Πάμπλο Γκαρσία που έχει παίξει σε Μίλαν και Ρεάλ έρχεται στην «μικρή» μας Αριδαία . Ήρθε στο σύνδεσμο μας, ήρθε στο χορό και όλη την ώρα έβγαινε φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα με έναν χαμόγελο στον στόμα. Μας είπαν θα κάτσει μια ώρα αλλά ο Πάμπλο έκατσε πάνω από 2.5 ώρες και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Ήταν πραγματικά φοβερός. Δεν θα το ξεχάσει κανένας ειδικά όλα τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί. Αυτά είναι καλά να τα ακούει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να κάνει κάτι για αυτό.
Είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική και μακάρι να τον έχουμε και στον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή γιατί όπως του είπα κιόλας είναι ένας από εμάς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα παιδιά της Σκύδρας που ήρθανε αλλά λόγω του χαμού που γινόταν δεν τους είδα και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: