Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Αρειανάρα… !»(vid)

erikson
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Σουηδός βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ουλφ Έρικσον. Μίλησε για την ομάδα που είχαν οι “Κίτρινοι” στο παρελθόν, θυμήθηκε την αγάπη του κόσμου και εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ούλφ Έρικσον:
Για την κατάσταση στον Άρη:“Δυστυχώς δεν είναι σε καλή θέση ο Άρης. Δεν τον έχω δει να παίζει φέτος και δεν ξέρω πως διαμορφώθηκε αυτή η κατάσταση”.
Για την ομάδα που είχε ο Άρης εκείνη την εποχή:“Είχαμε πολύ καλή ομάδα και πολλούς παίκτες. Θυμάμαι πως παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.”
Για το παιχνίδι που θυμάται πιο καλά:“Θυμάμαι πάρα πολύ καλά τον αγώνα που κερδίσαμε 3-0 τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου. Δεν σκόραρα αλλά έβγαλα δύο ασίστ”.
Για τον κόσμο του Άρη:“Ήταν ένα φανταστικό κοινό όπως το θυμάμαι. Αρειανάρα”!
Για το πότε ήρθε στην Θεσσαλονίκη τελευταία φορά:“Ήμουν εδώ πριν πέντε χρόνια. Παντρεύεται ένας φίλος μου ο Δημήτρης Γκουλής και θα έρθω και φέτος”.
 Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο:“Κρατάω επαφές με την Θεσσαλονίκη. Πλέον δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν μιλάω πολύ με τους συμπαίκτες μου”.
Για την Θεσσαλονίκη:“Η Θεσσαλονίκη είναι μια φανταστική πολύ με την Θάλασσα και τα σπίτια. Θυμάμαι την θέα που είχα στο Πανόραμα με την Θάλασσα”.
Για τους Θεσσαλονικείς:“Οι άνθρωποι στο Χαριλάου ήταν πολύ φιλικοί. Βέβαια, στην Τούμπα δεν ήταν και τόσο. Ήμουν πολύ τυχερός που γνώρισα Έλληνες και ήταν πολύ φιλικοί”.
Για το αν μιλάει Ελληνικά:“Θυμάμαι πολύ λίγα Ελληνικά. Είναι… μάπα”!



Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: