Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Χωρίς τους τιμωρημένους ο Ατρόμητος!!

Τις υπηρεσίες των Παπαδόπουλου, Νάστου και Γκαρσία θα στερηθεί ο Γιώργος Παράσχος ενόψει της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ (26/3) για την εμβόλιμη (31η) αγωνιστική.

Χωρίς τους τιμωρημένους ο Ατρόμητος
Χωρίς περιθώρια ξεκούρασης οι παίκτες του Ατρόμητου συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας την επομένη της νίκης επί του Πλατανιά με 3-0 για να ξεκινήσουν την… μίνι προετοιμασία τους ενόψει της εμβόλιμης αγωνιστικής (31η) της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ (26/3).

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς από την οποία θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος, Νάστος και Γκαρσία.

Παπαδόπουλος και Νάστος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Γκαρσία τις εφτά. Ο Αργεντινός μέσος θα απουσιάσει και από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 33η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού: Τσέναμο, Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αρκούδας, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Γεωργίου, Φάμπιο, Γιαννούλης, Φωτάκης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: