Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Τον κόσμο του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν οι Νέλσον Βαλντέζ-Ερνάν Πέρες για την παρουσία τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. «Είμαι μέλος ενός πολύ μεγάλου συλλόγου», δήλωσε ο Παραγουανός επιθετικός.

«Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός»
Τα εύσημα στους συμπαίκτες του απένειμε ο Νέλσον Βαλντές, τονίζοντας πως τον βοήθησαν πολύ ώστε να πετύχει τα τρία γκολ στο χθεσινό ματς στον Εργοτέλη. Παράλληλα, ο 30χρονος επιθετικός μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου της ομάδας σε άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

«Να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου. Όλη την ομάδα που με βοήθησε να κάνω αυτό το πολύ καλό παιχνίδι. Να ευχηθώ να ακολουθήσουν πολλά γκολ ακόμα για μένα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά και τον κόσμο. Είναι πολύ αξιοσημείωτο το γεγονός πως παρότι είμαστε πολύ μακριά από την Αθήνα οι φίλαθλοί μας δίνουν το παρών και αυτό δείχνει πως είμαστε μέλος ενός πολύ μεγάλου συλλόγου», δήλωσε ο Βαλντές.



Ο Ερνάν Πέρες μίλησε επίσημο στο κανάλι των «ερυθρόλευκων» και ανέφερε: «Μετά την Μάντσεστερ ήμασταν απογοητευμένοι με την ήττα, αλλά ήρθαμε εδώ να δείξουμε πως είμαστε Ολυμπιακός. Όχι να περάσει απλά η ώρα. Ήρθαμε να κερδίσουμε και να δείξουμε πως είμαστε Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έδειχνε από την αρχή πως θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθήσαμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο μέχρι το τέλος. Ειδικά σε ένα τέτοιο ματς που δεν είχε πολύ κόσμο είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Μας βοηθάνε παντού. Είναι παντού και πάντα μαζί μας και είναι πολύ σημαντική η βοήθειά τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: