Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Όλοι… clasico!!

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με το σούπερ clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (3-4) που είχε τα πάντα. Αποθέωση για Μέσι, κριτική σε Αντσελότι και πολλή κουβέντα για τη διαιτησία.

Όλοι… clasico
Αυτό το παιχνίδι τα είχε όλα. Επτά γκολ, αναρίθμητες ευκαιρίες, δυνατές μονομαχίες, αλλά και πολλή κουβέντα μετά από αυτό…

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-3 της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» με χατ-τρικ του Μέσι και πλησίασε στον πόντο τη «βασίλισσα» και την Ατλέτικο.

Ρονάλντο και Ράμος έμειναν να γκρινιάζουν για τη διαιτησία, ο Πικέ… απάντησε στη μουρμούρα, ο Αντσελότι φάνηκε πιο ψύχραιμος, ενώ ο Μαρτίνο φάνηκε ανακουφισμένος και ο Μέσι ήταν και πάλι ταπεινός μετά το νέο του ρεκόρ. Και μέσα σε όλα, άρχισε και η κουβέντα για το αν το πάτημα του Μπουσκέτς στο κεφάλι του Πέπε ήταν ακούσιο ή όχι.

Ο αθλητικός Τύπος στην Ισπανία και όχι μόνο βλέπει τα πράγματα από τη δικιά του σκοπιά.

El Mundo Deportivo: «Ντελίριο! Ο Μέσι με ένα αξέχαστο χατ-τρικ και ο Ινιέστα οδήγησαν μια εξαιρετική Μπαρτσελόνα στη νίκη. Οι πρωταθλητές ήταν θαρραλέοι και μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου σε ένα κλάσικο με τρία πέναλτι».

inner

Sport: «Ο Μέσι κατέστρεψε τη Ρεάλ! Ο Λέο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με χατ-τρικ και μαζί με τον Ινιέστα υπέγραψαν τον ιστορικό θρίαμβο. Ο Κριστιάνο έκλαιγε πάλι για τη διαιτησία».

inner

Marca: «Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Η Ατλέτικο νέα πρωτοπόρος μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου. Η αποβολή του Ράμος έβλαψε τη Ρεάλ. Ο Αντσελότι συνεχίζει να μην πείθει στα μεγάλα παιχνίδια».

inner

As: «Ποδοσφαιρική θύελλα. Τρία πέναλτι, επτά γκολ, μία αποβολή και πολλή ένταση. Μετά το κλάσικο και τη νίκη της επί της Μπέτις η Ατλέτικο είναι πρωτοπόρος».

inner

L’ Equipe: «Μέσι-Μπενζεμά 3-2».

inner

A Bola: «Το χατ-τρικ του Μέσι σταμάτησε τον Ρονάλντο».

inner

Gazzetta Dello Sport: «Ο Μέσι πήρε εκδίκηση, ο Ρονάλντο έξαλλος».

inner

Independent: «Τι κλάσικο! Χατ-τρικ του Μέσι, μάχες, αμφισβητούμενα πέναλτι και μία αποβολή στη νίκη της Μπαρτσελόνα».

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: