Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Συγκεντρώνει λεφτά για να μπει στον Άρη ο Κούγιας!!

Συγκεντρώνει λεφτά για να μπει στον Άρη ο ΚούγιαςΤην πρόθεσή του να εμπλακεί με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρη επανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, αυτή την φορά, ο γνωστός ποινικολόγος μπήκε και σε λεπτομέρειες…

«Μιλάω με 4-5 παράγοντες του Άρη που δεν συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στα διοικητικά του Άρη. Αυτό που επιδιώκω είναι να βάλει ο καθένας μας με πρώτο εμένα από 300.000 ευρώ για να συγκεντρώσουμε ένα συγκεκριμένο ποσό», ανέφερε –αρχικά- ο κ.Κούγιας στον Fm 100 και συνέχισε:

«Είναι σε καλό δρόμο αυτές οι επαφές και θα έχω κι άλλες τις επόμενες μέρες χωρίς να εξετάζω αν ο Άρης θα είναι στην δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι να επικυρωθεί η βαθμολογία ο Άρης έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής και στην Λίγκα λόγω συγκεκριμένων ζητημάτων (ισολογισμών…). Παράλληλα πρέπει να σημειώσω ότι ο Άρης χρειάζεται και την συνδρομή του κόσμου του. Θα πρέπει στη νέα προσπάθεια να βοηθήσει και ο κόσμος γιατί είναι πολύ μεγάλος και οικονομικά μπορεί να συνεισφέρει, αλλά για να το κάνει πρέπει να δει και τους παράγοντες να βάζουν χρήματα και για αυτό καταθέτω την συγκεκριμένη πρόταση».

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στον… δικό του Άρη!

«Ο Άρης αν τελικά προχωρήσει μαζί μου θα είναι αντίπαλος της ΕΠΟ και του συστήματος, αντίπαλος του Μαρινάκη. Ομάδες όπως ο Άρης με τόσο κόσμο μπορούν και πρέπει να είναι κόντρα στο σύστημα. Τις επόμενες μέρες νομίζω θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα δούμε αν θα μπορούμε να προσχωρήσουμε, αλλά σημειώνω ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και για την παραμονή στην Λίγκα».

Τέλος σχολίασε για το θέμα της υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99:

«Η έδρα σαφέστατα και είχε συγκεκριμένη άποψη και την εξέφρασε λέγοντας προς τους ανθρώπους του Άρη, τι ήρθατε να κάνετε εδώ, γιατί δεν κάνατε έφεση και καταθέσατε νέα αίτηση αφού δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνατε νέα αίτηση και δεν πήγατε στο εφετείο. Αυτά είπε η δικαστής από κει και πέρα προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη νομική οδός από την διοίκηση του κ. Σκόρδα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: