Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

MVP… για το γιο του!!

Η παρουσία του γιου του Κένι Γκάμπριελ στο γήπεδο τού έδωσε ώθηση να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να αναδειχθεί MVP της αγωνιστικής.

MVP… για το γιο του
Με κινητήρια δύναμη τον… γιο του ο Κένι Γκάμπριελ πρωταγωνίστησε στη νίκη του Ρεθύμνου επί του ΚΑΟΔ. Ο Αμερικανός σέντερ είχε 26 πόντους, (6/7 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 5/7 βολές), 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 4 κερδισμένα φάουλ και 1 λάθος, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Πρώτα απ’ όλα ο αγώνας με την ομάδα της Δράμας ήταν πολύ σημαντικός και έπρεπε να βγούμε στο παρκέ αποφασισμένοι για να κερδίσουμε. Αυτό έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε. Είναι δύσκολο να βγεις MVP επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, εγώ όμως προσπάθησα σκληρά χθες και κατάφερα να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα μου», δήλωσε ο 25χρονος Αμερικανός.

«Ευτυχώς, για μένα, έχω δίπλα μου την οικογένειά μου και είναι κοντά μου σε κάθε παιχνίδι. Όταν με παρακολουθεί ο γιος μου, δεν μπορώ να τον απογοητεύσω και τα δίνω όλα για αυτόν. Φυσικά, με βοήθησε και το ότι έπαιξα μπροστά στους φιλάθλους μας. Όσον αφορά στη συνέχεια της ομάδας μας, πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά σαν ομάδα θα βάλουμε σοβαρή υποψηφιότητα για την οκτάδα και τα πλέι οφ», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: