Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ζήφκας: «Φοβάμαι μη χαθεί κι άλλη χρονιά»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή που έχει διατελέσει στο παρελθόν στέλεχος του τεχνικού τιμ και προπονητής της ομάδας, Χρήστος Ζήφκας, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» εκφράζοντας το φόβο του μήπως ακόμη μια χρονιά πάει χαμένη για τον Ημίθεο:

«Είναι ένα δύσκολο ματς στο οποίο ο Ηρακλής, θέλει μόνο τρεις βαθμούς. Θα είναι πολύ δύσκολο» είπε αρχικά για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ζάκυνθο και προσέθεσε: «Αν χαθεί και η φετινή χρονιά δεν ξέρω τι να πω… Φοβάμαι μη χαθεί η χρονιά. Εκεί που μας έδειχνε η ομάδα πως άνετα θα μπορούσε να πάρει τη 2η θέση, κάποια στιγμή… κατρακύλησε και βρεθήκαμε σε τέτοια θέση που αρχίζουμε και φοβόμαστε ότι πλέον μήπως δεν πάρει θέση για την Superleague».

Όσον αφορά τον Όγιος, ο Χρήστος Ζήφκας παρατήρησε: «Άλλο το παιχνίδι του Όγιος στη Super League με επιθετικό ποδόσφαιρο κι άλλο η Β Εθνική που είναι διαφορετικό πρωτάθλημα», ενώ για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, είπε κλείνοντας: «Αυτή τη στιγμή βγαίνει μια εικόνα προς τα έξω πως δεν μπορούν οι παίκτες να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και την πίεση της βαθμολογικής ανάγκης, το «πρέπει» να κερδίσω». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: