Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Θα… γεράσει στο Ντόρτμουντ ο Κελ!!

Σε επέκταση του συμβολαίου του με τη Ντόρτμουντ προχώρησε ο Σεμπάστιαν Κελ. Ο 34χρονος αρχηγός των Βεστφαλών γνωστοποίησε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2015.

Θα… γεράσει στο Ντόρτμουντ ο Κελ!
Παίκτης της Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα είναι ο Σεμπάστιαν Κελ. Ο αρχηγός των Βεστφαλών συμφώνησε την Τρίτη για επέκταση της συνεργασίας του για ακόμη ένα χρόνο με την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία αγωνίζεται από το 2002.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η υπέροχη ομάδα μας, οι οπαδοί της και η πόλη του Ντόρτμουντ είναι το σπίτι μου εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να συνεχίσω αυτή τη σχέση», είπε Κελ και εν συνεχεία γνωστοποίησε την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του την επόμενη σεζόν:

«Πάντως, η απόφαση έχει ωριμάσει μέσα μου και θα σταματήσω την καριέρα μου στο τέλος του 2015, ελπίζοντας πως θα θυμάστε τις αξέχαστες στιγμές και τις επιτυχίες που ζήσαμε αυτά τα χρόνια. Πλέον αφοσιώνομαι στην τελευταία μου σεζόν στην Bundesliga. Πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή καθώς έχει έρθει μια φάση της ζωής μου, την οποία ανυπομονώ να ζήσω».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: