Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Θα περιμένω αγοραστή μέχρι τον Απρίλιο»

Αν δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος για την Παναχαϊκή τότε οι μετοχές θα μεταβιβαστούν σε πρόσωπο ελεγχόμενο από τον ίδιο τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος

Καθιστώντας σαφές για ακόμη μια φορά πως η απόφασή του να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή είναι ειλημμένη ο Αλέξης Κούγιας τονίζει πως θα περιμένει αγοραστή μέχρι τον Απρίλιο, αλλιώς θα μεταβιβάσει τις μετοχές σε πρόσωπο απόλυτα ελεγχόμενο από τον ίδιο.

«Εξακολουθούμε να είμαστε εν αναμονή πιθανού αγοραστού. Εγώ είναι σίγουρο ότι του χρόνου δεν θα είμαι στην Παναχαϊκή. Αν δεν βρεθεί αγοραστής, θα μεταβιβάσω τις μετοχές μου σε πρόσωπο απόλυτα ελεγχόμενο από μένα. Το χρονικό όριο είναι ο Απρίλιος. Αν περάσει και ο Απρίλιος και δεν έχει εμφανιστεί κανείς, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα» αναφέρει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Επίσης, τόνισε: «Ολα είναι ανοικτά. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα παίζει στην Football League. Και του χρόνου, με βάση το νέο σύστημα για το πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν, θα πρέπει να έχεις ομάδα που θα προσπαθείς να ανέβεις για να μην πέσεις. Υπάρχει μια βάση 17 παικτών. Οσων λήγουν τα συμβόλαια θα φύγουν, δηλαδή Λαμπάκης, Κοντογουλίδης και σία. Και ο Σπίνουλας έχει ζητήσει να φύγει. Αρα θέλουμε δύο τερματοφύλακες, ο Κιάσσος μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά, όμως σίγουρα θα χρειαστεί ένας ακόμη αριστερός μπακ, ενώ θέλουμε και δύο στόπερ και δύο σέντερ φορ. Πάντα με τον Ηλία Φυντάνη προπονητή, αυτό είναι σίγουρο, δεν το συζητάω καν. Είναι ακραίο το σενάριο να εκκαθαριστεί η ΠΑΕ και να υποβιβαστεί η Παναχαϊκή στα τοπικά. Λαμβάνω κάποια μηνύματα στήριξης από ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο».

Όσο για το θέμα με τον Δήμο και το Πανθεσσαλικό, επεσήμανε: «Εύχομαι να μην συνεχιστεί η αρνητική συμπεριφορά που βλέπω το τελευταίο διάστημα από τον Δήμο. Πρέπει να μας βοηθήσει ο Δήμος. Να δούμε με τι προϋποθέσεις θα πάρουμε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να πληρώνουμε 2000 και 2500 ευρώ το μήνα, ενώ δεν θα έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια σύμβαση. Δεν βγαίνει αλλιώς η κατάσταση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά».

Σχετικά με το ματς απέναντι στον Βύζαντα, ανέφερε: «Κέρδος η εμφάνιση του Γιάννη Μασούρα. Εχει μέλλον αυτή η Παναχαϊκή. Με Χοτζάλι, με Χούσα, με Μασούρα. Και ο Κάργας μπορεί να βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: