Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Αγώνας για τον Άρη»

konstas-601x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Κώνστας. Μίλησε μεταξύ άλλων για την πιθανότητα να παίξει η ομάδα στην Φούτμπολ Λιγκ και τόνισε πως θα γίνουν όλες οι προσπάθειες για να εξασφαλίσει η ομάδα το δίκαιο της και να παραμείνει ακόμη και στην πρώτη κατηγορία.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Θανάσης Κώνστας:
Για την διαδικασία και για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα:“Νομίζω ήταν μια ξεκάθαρη διαδικασία και πήγε πάρα πολύ καλά για την ΠΑΕ Άρης”.
Για το αν η έδρα ήταν εχθρική προς την ΠΑΕ Άρης:“Η πρώτη εικόνα φαινόταν αυτή όμως τελικά ήταν λάθος εντύπωση. Αυτό που με έκανε να χαρώ ήταν οι πολλές και διευκρινιστικές ερωτήσεις. Φάνηκε πως η δικαστής δεν  έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και οι πολλές ερωτήσεις θα βοηθήσουν για την θετική εξέλιξη για την ΠΑΕ”.
Για το αν αντικρούστηκαν επαρκώς τα επιχειρήματα της αντίπαλης πλευράς:“Είδαμε μόνο δύο δικηγόρους να αντιτίθενται κατά της πλευράς της ΠΑΕ Άρης ενώ υπάρχουν τόσοι πολλοί πιστωτές. Είδαμε δικηγόρους από άλλους ποδοσφαιριστές, από την “sportvision”, από τους εργαζόμενους της ΠΑΕ Άρης και πολλούς άλλους που τοποθετήθηκαν θετικά. Υπάρχουν κάποιοι που ίσως δεν θέλουν να καταλάβουν πως είναι προς όφελος ο Άρης πρέπει να παραμείνει βιώσιμη εταιρεία ώστε να εισπράξουν τα οφειλόμενα τους”.
Για το ενδεχόμενο ο Άρης να παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ:“Εμείς αυτή την στιγμή ευελπιστούμε και πιστεύουμε πως υπάρχουν πιθανότητες η ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Εφόσον εξαντληθούν αυτές οι προσπάθειες έχουμε τον χρόνο για ένα δεύτερο σχέδιο που δεν θέλουμε τώρα να το συζητήσουμε”.
Για το αν θα κινηθεί η ομάδα κατά ομάδων που δεν έχουν καταθέσει θετικό ισολογισμό:“Το εξετάζει αυτό το νομικό μας επιτελείο. Θα εξαντλήσουμε οποιαδήποτε μορφή αγώνα του Άρη για να εξασφαλίσουμε τα δίκαια της ομάδας που δεν τα έχει σεβαστεί όποιος δεν τα έχει σεβαστεί”.
Για τον Αλέξη Κούγια: “Ο κ. Κούγιας πάντα τοποθετείται θετικά φιλικά ως προς την ΠΑΕ Άρης. Έδωσε κάποιες συμβουλές για κάποια νομικά θέματα, θα τις επεξεργαστούμε, θα τις μεταφέρουμε στους δικούς μας νομικούς και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: