Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Μεγάλη χαρά και συγκίνηση»

progios1-610x400
O πρώτος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Λάκης Πρόγιος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την χθεσινή(23/3) του βράβευση στο γήπεδο της Τούμπας και την μεγάλη χαρά αλλά και την μεγάλη συγκίνηση που ένιωσε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν πραγματικά μια μεγάλη μέρα για μένα, η συγκίνηση μου ήταν πολύ μεγάλη. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τους εμπνευστές, που καθιέρωσαν αυτή την μικρή γιορτούλα αλλά μεγάλη σε ουσία και η συγκίνηση όλων αυτών των ανθρώπων οι οποίοι πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ κατά το παρελθόν, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.
Είχα απίστευτο τρακ, σαν να έμπαινα πρώτη φορά στο γήπεδα, βέβαια έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τότε. Έπαθα πλάκα με τα αποδυτήρια, με τους που βγήκα είπα σε όλους τους φίλους μου να πάνε να δούνε τα αποδυτήρια».
Μια ιστορία για το γήπεδο της Τούμπας: « Όταν κερδίσαμε το 1956 τον Άρη μας είχα τάξει ένα πριμ(100 δραχμές) και εκείνος που ήταν ο οικονομικός παράγοντας του οικοπέδου(του γηπέδου),ήταν ο Δημάδης, μεγάλος ΠΑΟΚτσής. Ήρθε λοιπόν ο Παπαδάκης και μας είπε ότι ο Δημάδης είπε ότι θα πάρετε από 50 δραχμές γιατί τα υπόλοιπα θα τα δώσετε να για συγκεντρώσουμε χρήματα για την αγορά του γηπέδου. Έπρεπε να προσφέρουμε και εμείς για να αγοράσουμε το οικόπεδο της Τούμπας. Έτσι έγινε αυτό το γήπεδο, για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: