Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Βάζει διαφημίσεις στις φανέλες ο Σίλβερ!

Ο Ανταμ Σίλβερ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία κίνηση, η οποία δεν πρόκειται να αρέσει και πολύ στους φιλάθλους του ΝΒΑ!

Βάζει διαφημίσεις στις φανέλες ο Σίλβερ
Ο κομισάριος του μαγικού κόσμου προανήγγειλε πως θα μπουν διαφημίσεις στις φανέλες των ομάδων του ΝΒΑ και όταν ρωτήθηκε, αν αυτό θα συμβεί εντός πενταετίας απάντησε «σίγουρα», για να προσθέσει λίγο μετά «το πιο πιθανόν».
Προηγουμένως αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, ο Ανταμ Σίλβερ είχε πει πως «πιστεύω πως είναι αναπόφευκτο. Είναι μια ευκαιρία για τους εμπορικούς μας συνεργάτες να έρθουν πιο κοντά στους φιλάθλους και στους παίκτες. Μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε όλο και περισσότερο να έχουμε μεγαλύτερη ανάμειξη με τους χορηγούς, όπως συμβαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Πρέμιερ Λιγκ. Πιστεύω πως θα γίνει αποδεκτό και πως οι φίλαθλοι θα συνηθίσουν το φαινόμενο». Ηδη οι πρώτες «φωνές» που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους στην κίνηση του Ανταμ Σίλβερ έχουν αρχίσει, καθώς στις ΗΠΑ δεν είναι λίγοι  εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να υπάρχουν διαφημίσεις στις φανέλες των ομάδων. Οι… αντιρρησίες τονίζουν πως τα έσοδα της λίγκας είναι ήδη αρκετά από τα διαφημιστικά σποτ κατά την διάρκεια των τάιμ άουτ – κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στο ποδόσφαιρο – αλλά και πως η λίγκα έπρεπε να αρκείται στο ότι η… άμυνα αγνοείται μέχρι τον Μάρτιο αλλά και στον μεγάλο αριθμό των αγώνων (82) της regular season.

Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: