Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Ο Ηρακλής θα είναι στα πλέι οφ»

grigoriou
Απόλυτα ικανοποιημένος από την  μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του είναι ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου ο οποίος μίλησε στον Arena FM 89,4 για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για τα πλέι οφ. Όσο για την τέταρτη θέση θεωρεί ότι κατά 90% θα την πάρει ο Ηρακλής.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Πρωταρχικός στόχος ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και από εκεί και πέρα η καλύτερη διαφορά από τον τέταρτο, όπως και έγινε με τα χθεσινά(23/3) αποτελέσματα. Νομίζω και ψυχολογικά αυτό το γεγονός θα μας δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση».
Για την κλήρωση των πλέι οφ: «Έχω την εντύπωση ότι η κλήρωση γίνεται κατευθείαν, δηλαδή την Δευτέρα το πρωί αφού την Κυριακή παίζει ο νότιος όμιλος. Αυτό πάντως που γνωρίζουμε άπαντες ότι την επόμενη Κυριακή ξεκινάνε τα πλέι οφ».
Για την παρουσία της ομάδας στην κανονική περίοδο: «Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, αλλά το εκπληκτικό ξεκίνημα που κάναμε μας επέτρεψε να βλέπουμε μόνο την πρώτη θέση την οποία την κρατήσαμε από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία. Αυτό ευθύς εξαρχής μας αφήνει ικανοποιημένους αν λάβεις υπόψη σου και την δυναμικότητα των υπόλοιπων ομάδων. Αυτό όμως ήταν το πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος, το δεύτερο και πιο σημαντικό ξεκινάει με τα πλέι οφ που έχουμε να ανταγωνιστούμε εφτά ομάδες πολύ δυνατές και η διαφορά των έξι πόντων, δεν σημαίνει κάτι».
Για την συνέχεια: «Ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε, από δω και πέρα θα φανεί το τι δουλειά έχει γίνει στην κάθε ομάδα. Και η φυσική κατάσταση των ομάδων αλλά και οι τακτικές θα παίξουν τον δικό τους ρόλο».
Για την τέταρτη θέση: «Δίνω πολύ λίγες πιθανότητες στην Αναγέννηση Καρδίτσας να ανατρέψει τα δεδομένα καταρχήν γιατί αγωνίζεται σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι η Νίκη Βόλου και από εκεί και πέρα ο Ηρακλής έχει ένα βατό παιχνίδι, εντός έδρας με την Ζάκυνθο και νομίζω ότι πάνω από 90% έχει κριθεί η τέταρτη θέση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: