Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ζέεντορφ: «Σύντομα αυτοί που πρέπει»

Σίγουρος ότι η Μίλαν παρουσιάσει σύντομα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο παρουσιάστηκε ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ύστερα από την ισοπαλία (1-1) των «ροσονέρι» με την Λάτσιο.

Ζέεντορφ: «Σύντομα αυτοί που πρέπει»
Το καλό της πρόσωπο θα δείξει σύντομα η Μίλαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κλάρενς Ζέεντορφ μετά την ισοπαλία με την Λάτσιο (1-1) για την 29η αγωνιστική της Serie A.

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως είναι κρίμα που οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους «λατσιάλι», όμως υποστήριξε πως αυτό που έχει σημασία για εκείνους είναι να παρουσιάσουν σημάδια σταθερότητας.

«Οι παίκτες μου έδειξαν πως είναι μια δεμένη ομάδα, που θέλει να πάει μπροστά. Υπήρχε διάθεση και αλληλοβοήθεια μεταξύ τους και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όταν φεύγει ένας προπονητής, η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Οπότε είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που είχαμε από εκείνο το σημείο και μετά», υπογράμμισε ο παλαίμαχος χαφ και πρόσθεσε:

«Πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να βελτιώνουμε τις εμφανίσεις μας. Όμως τη δεδομένη στιγμή, αυτό που είναι σημαντικότερο είναι να είμαστε σταθεροί. Θα πρέπει να δίνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας και να κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: