Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Έτσι πέτυχε τον Στόχ(ο)!

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ο τρόπος που αυτή ήρθε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει με το βλέμμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι πέτυχε τον Στόχ(ο)
Ένα καλό «μάθημα» κατάφεραν να πάρουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τη χθεσινή νίκη (2-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 20’, όπου είχαν εκνευριστεί με τις αποφάσεις του Βοσκάκη, φανέρωσαν αδυναμίες που οφείλονταν καθαρά στο γεγονός ότι δεν ασχολήθηκαν με τη δική τους εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ξέχασαν τον διαιτητή και έψαξαν με ποδοσφαιρικό τρόπο, να κερδίσουν τους Ηπειρώτες, τα κατάφεραν εξαιρετικά.

«Για ακόμη ένα παιχνίδι αγωνιστήκαμε, για πολλή ώρα, με δέκα παίκτες. Υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτήν την εποχή. Δεν πρέπει να είμαστε μαλθακοί, αλλά χρειάζεται να διαχειριζόμαστε κατάλληλα την ένταση στον αγώνα μας», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Γεωργιάδης και εξήγησε με έμμεσο τρόπο τι ακριβώς είπε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει και κέρδη από τη χθεσινή αναμέτρηση, με πιο σημαντικό την εμφάνιση του Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μόνο στην αρχή της σεζόν είχε εξαιρετική απόδοση με την ασπρόμαυρη φανέλα, έδειξε χθες πως μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της ομάδας στο δύσκολο φινάλε που έχει στη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι Χούσεν, Νάτχο και Λούκας «ζεστάθηκαν» εν όψει των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και τα παιχνίδια των πλέι οφ με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τις πολλές τιμωρίες από κάρτες, ο Γεωργιάδης, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Έχουμε μεγάλο και καλό ρόστερ. Έχουμε πολλές τιμωρίες, αλλά θα προσπαθήσουμε με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή κι αν αγωνιστεί, να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίζουμε».

Πέρα από τους απόντες λόγω τραυματισμού, αλλά και τους Τζαβέλλα και Αθανασιάδη που θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική με τον Απόλλωνα, ο ΠΑΟΚ έχασε και τον Βίτορ για το ματς της Πέμπτης. Επιπλέον το τεχνικό τιμ των Θεσσαλονικέων θα πρέπει να δηλώσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν θα εκτίσουν την ποινή τους οι Βούκιτς και Λούκας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: