Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Φευγάτος» ο Παπαδόπουλος!!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση του Άρη και εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει την παραίτησή του.

«Φευγάτος» ο Παπαδόπουλος
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για το μέλλον του Σούλη Παπαδόπουλου στον Άρη.

Ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάζεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο των Θεσσαλονικέων.

άλιστα, χθες δεν έκανε εκείνος την προπόνηση αλλά οι συνεργάτες του, με τη δικαιολογία ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Ο 47χρονος προπονητής έχει αντιληφθεί τη δύσκολη κατάσταση, αναγνωρίζοντας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί και στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση, είναι πιθανό να υποβάλει την παραίτησή του.

Θα το είχε κάνει ήδη, αλλά δεν είναι από τους ανθρώπους που πηδούν από το καράβι στα δύσκολα. Θέλει πρώτα να ακούσει και τη δική τους άποψη.

Μέσα σε όλα ο Αρης έχει σήμερα την εκδίκαση της δεύτερης αίτησης που έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο για υπαγωγή του στο άρθρο 99 μετά την αναβολή που είχε πάρει την πρώτη φορά.

Το θέμα, όμως, είναι ότι παραμένει άγνωστο τι θα πράξουν οι νομικοί της ΠΑΕ και αν οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν μια δεύτερη αναβολή, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς με τον σχεδόν βέβαιο υποβιβασμό το πιο πιθανό είναι η έδρα να μην ανοίξει τη διαδικασία εξυγίανσης (το τρίμηνο δηλαδή για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους πιστωτές) και να μη χορηγήσει την προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης των τελεσίδικων αποφάσεων από τα διαιτητικά όργανα της ΕΠΟ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: