Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αλέκος Κατσιαούνης στο Metropolis: «Να φύγουν από την οικογένεια του Άρη Ηλιάδης, Σκόρδας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Αλέκος Κατσιαούνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τα περιθώρια σωτηρίας του Άρη: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ούτε καν μαθηματικές ελπίδες. Αυτό που μας πειράζει είναι πως κάποιοι άνθρωποι που κλήθηκαν να διοικήσουν τον Άρη απέτυχαν παταγωδώς. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο ο Σκόρδας δεν παραιτείται προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις. Μάλλον το καλό του Σκόρδα αξίζει περισσότερο για αυτόν από το καλό του συλλόγου. Δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια του Σκόρδα ο Άρης. Πρέπει να φύγει και αυτός και τα μέλη της διοίκησής του και να αφήσουν τον Άρη να βρει το δρόμο του. Όσο κάθεται ο Σκόρδας είναι τροχοπέδη για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις».

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί επαφής του μαζί του: «Ήταν λίγο υπερβολικές οι δηλώσεις του Κούγια. Μέσα στη λογική της εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης για την επόμενη μέρα του Άρη υπήρξε μια προσέγγιση μαζί του. Έχει πολύ δρόμο ακόμη αυτή η ιστορία. Ο Άρης παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει είναι μια τεράστια ομάδα και δεν θα πάψει να υπάρχει ποτέ. Ταυτόχρονα γίνονται και άλλες κινήσεις από κάποιους άλλους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν βοηθήσουν τον Άρη να βγει από αυτήν την δύσκολη θέση. Δεν θα μείνει ο Άρης ακέφαλος. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και υπάρχουν διαβουλεύσεις για την επόμενη μέρα».

Για το δίλημμα Φούτμπολ Λιγκ ή Γ? Εθνική: «Δεν μπορείς να πάρεις μια τέτοια απόφαση εύκολα. Τα όργανα και ο λαός του Άρη επί της ουσίας θα αποφασίσουν. Θα ληφθούν τα οικονομικά δεδομένα υπόψη και θα ληφθεί η σωστή απόφαση.

Για τις διοικήσεις Σκόρδα και Ηλιάδη: «Απέτυχε στην αποστολή του και ο Ηλιάδης και ο Σκόρδας. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια του Άρη και πρέπει να φύγουν από την οικογένεια του συλλόγου».

Για τις σκέψεις αποχώρησης του Σούλη Παπαδόπουλου: «Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο πριν. Τώρα δεν έχει ουσία. Δεν προσέφερε τίποτα αγωνιστικά στην ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: