Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Άγγελος Σπυρίδων στο Αθλητικό Metropolis: «Να ξεκινήσει ο Άρης από την Γ' Εθνική»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Άγγελος Σπυρίδων και αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό των «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Προσωπικά ανησυχώ πολύ για το αύριο. Δυστυχώς την χρονιά που συμπληρώνουμε τα 100 χρόνια περνάμε αυτές τις πολύ δύσκολες καταστάσεις καθώς εκτός από το ποδόσφαιρο, και το μπάσκετ αλλά και το βόλεϊ βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα είναι το οικονομικό κομμάτι. Πρέπει να γίνει μια γενική ανοικοδόμηση του συλλόγου με ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο αλλά και να είναι γνώστες του αντικειμένου».

Για την κατηγορία στην οποία πρέπει να γίνει αυτή η επανεκκίνηση: «Πρέπει να γίνει μια σύσκεψη των ανθρώπων του Άρη για να ληφθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση. Προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει μέλλον στη Β' Εθνική. Με μόλις 200.000 ευρώ επιχορήγηση η ομάδα δεν μπορεί να αναπνεύσει. Θεωρώ πως ο Άρης πρέπει να ξεκινήσει από τη Γ' Εθνική. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να ηγηθεί της ομάδας ένας επενδυτής που θα δώσει προσωπικότητα στον σύλλογο. Γιατί αυτήν την στιγμή ο Άρης έχει καταντήσει ομάδα νάνος που δεν την σέβεται κανένας». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: