Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Είχε ρωτήσει για μένα ο Ολυμπιακός»

Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του προχώρησε ο Ντανίλο, μιλώντας σε ουκρανική ιστοσελίδα.

«Είχε ρωτήσει για μένα ο Ολυμπιακός»
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία, λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, παρουσιάστηκε ο Ρίτσαρντ Ντανίλο.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως τον Γενάρη είχε εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός, όμως, η Μέταλουργκ Ντόνετσκ – από την οποία αποχώρησε – ζητούσε 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

«Η Μέταλιστ μου προσέφερε συμβόλαιο για να επιστρέψω στην Ουκρανί και να δουλέψω εκεί, αλλά όσο είναι έτσι η κατάσταση είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα να αφήσω την Μέταλουργκ, επειδή δεν είχαμε πληρωθεί για αρκετό καιρό και μου πρότειναν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017. Κατέθεσα προσφυγή στη FIFA και δεν μπορώ να παίξω για άλλον σύλλογο μέχρι την 1η Ιουνίου».

Καταλήγοντας, ο Ντανίλο υποστήριξε: «Τον Δεκέμβριο υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά η Μέταλουργκ ζητούσε για εμένα πέντε εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή προέβλεπε η ρήτα αποδέσμευσης του συμβολαίου μου. Αυτό είναι εξωπραγματικό ποσό για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του έληγε σε έναν χρόνια. Επίσης, είχα πρόταση από την Ανζί, αλλά οι Ρώσοι δεν ήθελαν να πληρώσουν για την μεταγραφή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: