Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Να βρούμε την σπίθα»

kolitsis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ανδρέας Κολίτσης. Μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα του “Γηραιού”, την σημασία του αγώνα με την Ζάκυνθο και την αναγκαιότητα να ανεβεί η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Κολίτσης:
Για την σημασία του αγώνα με την Ζάκυνθο:“Δυστυχώς το παιχνίδι με την Ζάκυνθο είναι ένας τελικός. Πρέπει να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να το δείξουμε στο γήπεδο. Η ήττα με την Καρδίτσα ήταν από τα χειρότερα αποτελέσματα που έχουμε κάνει. Πρέπει τώρα να πάρουμε μια νίκη για να σώσουμε την χρονιά”.
Για το τι φταίει που η ομάδα του Ηρακλή έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια:“Όλοι οι παίκτες αναρωτιόμαστε τι φταίει. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες όπως η κούραση αλλά πρέπει να βρούμε εκείνη την σπίθα που είχαμε πριν κάποιους μήνες”.
Για τις διαφορές που θα υπάρχουν στα πλέι οφ:“Εγώ πιστεύω πως σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα είναι πολύ διαφορετικά από το τωρινό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι καλές, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουμε δείξει πως με καλές ομάδες παίζουμε και εμείς καλά. Το θέμα είναι τώρα με την Ζάκυνθο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αν κάποιος μου έλεγε πως θα παλεύαμε για τα πλει οφ πριν έναν μήνα θα γελούσα”.
Για το αν η ομάδα αδικεί τον εαυτό της:“Αδικούμε τον εαυτό μας τους φιλάθλους και όλους. Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας όπως και πριν”.
Για το αν δεν υπάρχει ψυχολογία στην ομάδα:“Θέμα ψυχολογίας δεν θα το έλεγα. Ο κόουτς μας δίνει την ώθηση αλλά τώρα η υπόθεση είναι στα πόδια μας. Το αποτέλεσμα πάνω από όλα εξαρτάται από τους παίκτες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: