Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Νίκη και στη Βαρκελώνη»

Τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Νίκη και στη Βαρκελώνη»
Τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Θα πρέπει να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν το κάνουμε, τότε όλα είναι πιθανά», επισημαίνει ο αμερικανός άσος του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά αναφέρει ο Μάικ Μπατίστ στο blog του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα…

Γεια σε όλους,

Το ταξίδι στη Χαλκίδα πήγε περίφημα. Η ομάδα έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μια ακόμη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Ίκαρο. Όπως πήγε καλά και το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης, αυτό με τη Φενέρμπαχτσε. Ήταν μια υπέροχη βραδιά για τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος γέμισε το κλειστό και δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα, υποδεχόμενος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σίγουρα, ο κ. Ομπράντοβιτς ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, ωστόσο η ομάδα δεν επηρεάστηκε από όλο αυτό. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Παρά τις απουσίες του Τζέιμς και του Ραμέλ παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε μια σπουδαία νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες μας για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ήταν ένα ματς στο οποίο καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Επαναλαμβάνω πως ήταν μια καλή νίκη καθώς καταφέραμε να καλύψουμε και τη διαφορά της ήττας μας στο ματς του πρώτου γύρου. Προσωπικά, χαίρομαι πολύ που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Αυτό έκανα και στον αγώνα με τη Φενέρ.

Πλέον, στο μυαλό μας βρίσκεται αποκλειστικά το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε ώστε να κάνουμε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή μας. Πηγαίνουμε σε μια πολύ σκληρή έδρα για να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα που συνεχίζει στο Top16 αήττητη.

Σίγουρα, δεν είμαστε εμείς το φαβορί, αλλά θα πάμε εκεί για να παλέψουμε. Ξέρουμε καλά την Μπαρτσελόνα όπως ξέρουμε και ότι, για να έχουμε πιθανότητες νίκης, θα πρέπει να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν το κάνουμε, τότε όλα είναι πιθανά.

Τα ξαναλέμε σύντομα,
Μάικ

Δεν υπάρχουν σχόλια: