Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Δεν χάνεται ο Άρης»

venos-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος. Μίλησε για την γιορτή των “Κίτρινων” αλλά και για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Βένος:Για την γιορτή του Άρη:
“Θα ξεκινήσει από το Αλεξάνδρειο και μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο κόσμος θα κατέβει στον Λευκό Πύργο όπου υπάρχουν εκδηλώσεις και εκεί. Περιμένουμε να έρθει πολύ κόσμος και να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Άρη αν και δεν είναι η καλύτερη εποχή. Ο Άρης προσφέρει έναν αιώνα και πρέπει να τιμήσουμε όλους τους ανθρώπους που προσέφεραν τόσα στην ομάδα μας. Η γιορτή γίνεται για τα 100 χρόνια και όχι την φετινή χρονιά που είναι από τις χειρότερες. Υπήρξαν μεγάλες ομάδες σε όλα τα αθλήματα που προσέφεραν στην χώρα. Ο Άρης είχε μια παρουσία στην χώρα για έναν αιώνα και δεν γίνεται να μην γιορτάσουμε με σεβασμό. Θα είναι άτομα από τις ακαδημίες του Άρη, θα είναι οι σύνδεσμοι, ο κόσμος, η ομάδα του 1971 με το κύπελλο, η ομάδα η δική μας με την πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία αλλά και του μπαράζ με τον Ολυμπιακό, η ομάδα του μπάσκετ που έφερε το πρώτο πρωτάθλημα και η ομάδα του βόλεϊ με το πρώτο πρωτάθλημα. Θα είναι φωτισμένος ο Λευκός Πύργος και όλη η πόλη, θα γίνουν ομιλίες από κάποια πρόσωπα και θα υπάρχει μια ορχήστρα, θα παιχτούν κάποια τραγούδια, το τραγούδι του Άρη από τον Γιάννη τον Δώρα και θα υπάρχουν κάποιοι τραγουδιστές και κάποιες τραγουδίστριες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν χαρά στον κόσμο του Άρη”.
Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:
“Δεν υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Ο Άρης είναι ξέφραγο αμπέλι και δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει όραμα στην ομάδα, έχει γίνει κακός σχεδιασμός, δεν ήρθαν παίκτες ποιότητας και βλέπουμε αυτά τα τραγικά. Η ομάδα κερδίζει και κάνουν ανατροπές αδιάφορες ομάδες όπως ο Πανθρακικός που έχει σωθεί. Ο Άρης δεν τα έδωσε όλα. Αν έπαιζε με το πάθος που είχε με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει. Η ποιότητα λείπει αλλά με δύναμη και πάθος μπορείς να πετύχει πολλά. Αυτός που έχει θέληση, πάθος και επιθυμία να πάρει το παιχνίδι θα κερδίσει αυτόν που υστερεί από την διάθεση να πάρει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα όμως όταν μια ομάδα δείχνει μεγάλα ψυχικά αποθέματα καταφέρνει πάρα πολλά. Ο Άρης σε πολλά παιχνίδια ούτε πάθος είχε”.
 Για το αν θα αποχωρήσει ο Λάμπρος Σκόρδας:“Ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα ίσως να φύγει. Υπάρχει μια εκκρεμότητα στα δικαστήρια και ο ίδιος πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του για το πώς βλέπει το μέλλον του και την ομάδα. Πέρυσι ανέλαβε την ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια σώθηκε. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Τώρα δεν βγήκαν τα πράγματα όπως τα ήθελαν όλοι κι πρέπει να δούνε όλοι τι μπορεί να γίνει”.
 Για το αν μπορεί να επιστρέψει ο Άρης:“Ο Άρης με τόσο κόσμο είναι γωνιακό μαγαζί. Υπάρχει πληθώρα ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν μαζί του.  Νομίζω πως μια ομάδα που έχει κλίσει έναν αιώνα και με τόσο κόσμο δεν μπορεί να χαθεί. Δείχνει ενδιαφέρον ο κ. Κούγιας απλά εγώ αυτά που ξέρω είναι από Αρειανούς άλλους”.
Για τις προσωπικότητες που θα βρεθούν στην γιορτή του Άρη:
“Αύριο ας γιορτάσουμε, ας πάρουμε δύναμη. Θα είναι ο Γιαννάκης, ο Γκάλης, ο Λουκανίδης, πορεί να έρθει και ο Πάλας αν και έχει ένα πρόβλημα υγείας. Είχε έρθει όταν είχε τιμηθεί. Πέρασε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας και ήταν πέντε μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα είναι καλά και έχουμε πολύ καλές σχέσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: