Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Φουρλίγκας στο Metropolis: «Ο Άρης πρέπει να παίξει στην Β' Εθνική και όχι στην Γ΄»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Βασίλης Φουρλίγκας και μίλησε για τους εορτασμούς των 100 χρόνων του συλλόγου, αλλά και για την επόμενη δύσκολη ημέρα που ξημερώνει για την ομάδας της Θεσσαλονίκης:

Αν συμμετέχει η Κ.Μ.Α. στην επιτροπή της διοργάνωσης των εκδηλώσεων:

“Όταν είχε ξεκινήσει η σεζόν είχαμε κάνει μια πρόταση, όμως μας ζητήθηκε από τον Α.Σ. να μην συμμετέχουμε στις ενέργειες. Αφού ήθελε να το αναλάβει ο Α.Σ. κάναμε πίσω”.

Τι πιστεύει ότι θα σηματοδοτήσει ο εορτασμός αυτός:

“Πιστεύω ότι ο κόσμος θα συμμετέχει. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα. Δυστυχώς έτσι τα έφερε η μοίρα”.

Αν ο Άρης θα μπορέσει να βρει λύσεις:

“Ας ελπίσουμε ότι ο καινούργιος αιώνας να είναι η απαρχή για να φτιάξουμε έναν υγιή σύλλογο και να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη. Ενέργειες γίνονται. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με παλιούς παράγοντες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα τρέξει. Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να εμφανιστεί κάποιος μεγαλομέτοχος”.

Για το ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια:

Δεν έχω μιλήσει με τον Κούγια. Μίλησε με τον Στεφανίδη και του είπε κάποια ωραία λόγια για τον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα. Ο Άρης σαφώς και πρέπει να παίξει στην δεύτερη κατηγορία. Σε αυτή την κατηγορία χρειάζεται ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Υπάρχουν κάποια χρέη προς την εφορία, το δημόσιο και τους παίκτες. Πρέπει κάποιοι να βάλουν χρήματα για να καλυφθούν αυτά τα έξοδα. Τα ποσά είναι συγκεκριμένα και δεν είναι λίγα. Δεν εξυπηρετεί κανέναν να τα πούμε στον κόσμο. Οι πιστωτές θα συμβιβαστούν με ένα ποσό, γιατί αν η ομάδα πέσει στην Γ' εθνική δεν θα πάρουν τίποτα. Πρέπει να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα”.

Αν ζητήθηκε στην Κ.Μ.Α από την διοίκηση του συλλόγου να κάνει παρέμβαση:

“Όχι, η ΠΑΕ δεν μας έχει ζητήσει τίποτα. Νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνουμε παρέμβαση αλλά δεν μας έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο. Είχαμε διαφορές με τον Σκόρδα και δεν μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε”.

Για την αναμονή της απόφασης για αλλαγή διοίκησης:

“Υπάρχει ένα σχέδιο. Θα υπάρξει μια μεταβατική διοίκηση στην ΠΑΕ. Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο που πρέπει να λειτουργήσει”. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: