Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ούτε τώρα ο Σαβιόλα!!

Η επάνοδος του Χαβιέρ Σαβιόλα δεν θα γίνει ούτε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη.

Ούτε τώρα ο Σαβιόλα
Έναν και πλέον μήνα έχει συμπληρώσει ο Χαβιέρ Σαβιόλα εκτός δράσης από τον μυϊκό του τραυματισμό στον αγώνα με τον ΟΦΗ (22/2), αλλά η πολυαναμενόμενη επανεμφάνισή του δεν θα γίνει ούτε στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Αργεντινός φορ ακολούθησε και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, πράγμα που σημαίνει πως είναι μάλλον απίθανο ο Μίτσελ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα μεταβεί στην Αρκαδία την Τρίτη. Στόχος είναι ο Σαβιόλα να εμφανιστεί έτοιμος για τους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (2 και 16 Απριλίου), αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρει έστω λίγα λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Άρη την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκτός πλάνων του Μίτσελ είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα που συνεχίζει θεραπεία και ο Δημήτρης Σιόβας που κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις κατοχής της μπάλας και κυκλοφορίας.

Η προπόνηση την Τρίτη είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή. Πιθανώς όπως και στα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος ο Μίτσελ να επιλέξει να ξεκουράσει/προφυλάξει κάποιους παίκτες στο πλαίσιο του κυκλικού rotation που εφαρμόζει εν όψει των αγώνων του Κυπέλλου.

Τα εισιτήρια για τον Άρη

Εν τω μεταξύ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως από την Τετάρτη (26/3) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής στην οποία ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Άρη (30/3).

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 € & 80 € (VIP).

Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων μπορείτε να δείτε εδώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: