Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ιορδανίδης στο Metropolis: «Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός και Κέρκυρα τα φαβορί»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας, Μιχάλης Ιορδανίδης και αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα 1926, στην πορεία του Ηρακλή, ενώ τόνισε πως φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία είναι οι δύο ομάδες του Βόλου και η Κέρκυρα.

Για την ήττα της Καβάλας από τoν Απόλλωνα:

“Η Καλαμαριά ήταν καλύτερη στον αγώνα και διαθέτει ένα καλύτερο ρόστερ από το δικό μας. Για εμάς τα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Φυσιολογικά ήρθε η ήττα”.

Αν μπορούσε o Απόλλων να παίξει στα πλέι οφ:

“Θα μπορούσε γιατί έχει αδικηθεί σε πολλά παιχνίδια από την διαιτησία. Ο κ. Αλεξίου έχει δίκιο που διαμαρτύρεται.

Για την Καβάλα:

“Η Καβάλα πρέπει να χτιστεί από την αρχή. Δεν έχει σημασία αν θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική την επόμενη σεζόν. Αν ο κόσμος είναι κοντά, μπορεί η ομάδα να επανέλθει”.

Για την ήττα του Ηρακλή:

“Θεωρητικά ο Ηρακλής μπορεί να πάρει το επόμενο παιχνίδι, όμως το ποδόσφαιρο είναι απρόοπτο. Ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να μην έχει σήμερα άγχος. Όλα πλέον παίζονται, αν και θεωρώ ότι θα είναι στην τετράδα”.

Ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για την άνοδο:

“Και οι τέσσερις ομάδες του Βορρά είναι πολύ καλές. Σίγουρα η Κέρκυρα έχει ένα αβαντάζ, αφού θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου και η Κέρκυρα είναι πιο σταθερές ομάδες. Από τον Νότιο όμιλο σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλους είναι το φαβορί και θα είναι σίγουρα στην Super League”.

Για τον αγώνα του Πανθρακικού με τον Άρη, τον οποίο και παρακολούθησε από της κερκίδες του γηπέδου της Κομοτηνής:

“Ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνα, αλλά φαινόταν ότι του έλειπε η ψυχολογία. Πέφτει πάνω στους ποδοσφαιριστές όλο το βάρος της παραμονής του Άρη. Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει παιχνίδια μέσα στην έδρα του, γι'αυτό ήρθε και αυτή η καταδικαστική στιγμή. Από την άλλη ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα με υγεία. Είναι πολύ σημαντικό ο ποδοσφαιριστής να πηγαίνει πληρωμένος στην προπόνηση και να έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο. Λυπάμαι για τον Άρη”. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: