Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μπόγιοβιτς και… ηρεμία!

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ που αναζητεί επιθετικό. Ήρεμοι για το γήπεδο στην «Ένωση» παρά τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο.

Μπόγιοβιτς και… ηρεμία
Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη εννιά μεταγραφές για την επόμενη σεζόν, ωστόσο η ενίσχυση έχει επικεντρωθεί σε άμυνα και μεσαία γραμμή, με τον Χρήστο Αραβίδη να είναι ο μοναδικός φορ που έχει ήδη συμφωνήσει. Πάντως δεν θα μείνει χωρίς… παρέα, αφού θα γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς επανέρχεται στο προσκήνιο για την «Ένωση». Ο Σέρβος άσος, που αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα της, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Φέτος έχει 6 γκολ σε 26 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα, ενώ διαθέτει εμπειρία κι από Football League έχοντας πέρσι 11 γκολ σε 20 αγώνες με την ομάδα του Αγρινίου.

Καμία ανησυχία

Μπορεί να προκύπτουν διαρκώς εμπόδια για το γήπεδο, με τελευταίο αυτό της Ρένας Δούρου, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν. Εμφανίζονται βέβαιοι πως από τη στιγμή που όλα έχουν γίνει νομότυπα (κάτι που θα επικυρωθεί και με την ψήφιση του σχετικού νόμου πολύ σύντομα) δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα για την «Αγια-Σοφιά». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στο εξωτερικό και θα μείνει για αρκετές μέρες ακόμη, αλλά είναι σε ανοικτή γραμμή με τους συνεργάτες του. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι υπογραφές για τη νομοθετική ρύθμιση του γηπέδου και θα αρχίσει μετά η αντίστροφη μέτρηση για την ψήφισή του από τη Βουλή.

Εξάλλου, την Τετάρτη θα απολογηθούν τα έξι μέλη της Ερασιτεχνικής που κατέθεσαν υπόμνημα κατά του γηπέδου κάνοντας λόγο για αρπαγή περιουσίας του συλλόγου. Όλοι τους αναμένονται να διαγραφούν από την Ερασιτεχνική.

Επιστροφή στη δράση

Μετά από περίπου τρεις μέρες ξεκούρασης (προπονήθηκαν για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής), οι παίκτες της ΑΕΚ επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις κι αρχίζουν την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ (16:00). Απομένουν οκτώ αγωνιστικές και η «Ένωση» βρίσκεται στο +12 από τη Κηφισιά. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει για το προσεχές ματς, αλλά και μέχρι το τέλος της περιόδου, στον Ιβάν Μπρέσεβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: