Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πέτριτς μεν, αλλά…!!

Μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε τη Δευτέρα ο Μλάντεν Πέτριτς, αλλά πιθανώς να μην είναι στην αποστολή ούτε στο ματς της Τετάρτης με την Καλλονή.

Πέτριτς μεν, αλλά…
Προσέχουν για να τον… έχουν όταν πρέπει. Ο λόγος για τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος ακολούθησε μεν τη Δευτέρα ένα μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο «Γιώργος Καλαφάτης», ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ανακοινωθεί την Τρίτη για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Καλλονή στη Λεωφόρο (19:30).

Μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να απουσιάζει από το προσεχές παιχνίδι λόγω τιμωρίας, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλει να πιέσει τον Κροάτη φορ και να τον χάσει ξανά με νέο μυϊκό πρόβλημα, όπως συνέβη και την τελευταία φορά που «ζορίστηκε». Έτσι θα περιμένουμε να δούμε την Τρίτη αν ο Πέτριτς μπει στην αποστολή για να πάρει λίγα λεπτά ως αλλαγή ή θα προφυλαχθεί για λίγες μέρες ακόμη για να επανέλθει την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο. Βασικός στόχος του προπονητικού τιμ της ομάδας είναι το μεγάλο χειμερινό απόκτημα του «τριφυλλιού» να βρεθεί στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση μέχρι τα play offs.

Κατά τα άλλα, εκτός είναι οι τραυματίες Λαγός και Μπαϊράμι, ενώ επανέρχεται ο Ρισβάνης από τιμωρία. Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης απουσίασαν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αλλά θα προπονηθούν μόνοι τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: