Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Και τώρα οι δυο τους!!

Το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων είναι στραμμένο στο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε στατιστικά ανάμεσα στις δύο διεκδικήτριες του τροπαίου.

Και τώρα οι δυο τους!
Η μητέρα των μαχών στην Ισπανία έφτασε, με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικούν το Copa Del Rey (22:30, OTE Sport 1 και sport-fm.gr).

Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να πανηγυρίσουν το 27ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορία τους, με τους Μαδριλένους να θέλουν να γιορτάσουν το 19ο τρόπαιο στο θεσμό από την ίδρυσή τους.

Ξεχωριστό, όμως, ενδιαφέρον έχουν τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες στο Copa Del Rey, με τους Καταλανούς να έχουν 14 νίκες, ενώ έχουν 11 οι «μερένχες» και επτά ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή, με 62 γκολ εκατέρωθεν.

Σε όλες τις διοργανώσεις σε σύνολο 259 παιχνιδιών, οι «μπλαουγκράνα» έχουν 107 νίκες, με τη «βασίλισσα» να μετράει 94 και 58 να έχουν λήξει ισόπαλα (424 γκολ για τη Ρεάλ και 450 για την Μπάρτσα).

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στον τελικό του θεσμού, με τους Μαδριλένους να έχουν τέσσερις νίκες και τους Καταλανούς δύο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ άσχημη, αφού η ήττα από την Γρανάδα του Ορέστη Καρνέζη έφερε μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών που αποδοκίμασαν την αποστολή με την επιστροφή της στη Βαρκελώνη. Για αυτό τον λόγο θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ το σαββατοκύριακο υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Τάτα Μαρτίνο δεν υπολογίζει τους Πικέ, Βαλντές και Πουγιόλ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από τη νίκη επί της Αλμερία με σκορ 4-0, ενώ μετά τον τελικό του Κυπέλλου έχει το πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (στις 23/04) για την ημιτελική φάση του Champions League. Ο Κάρλο Αντσελότι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει τους Ρονάλντο, Αρμπελόα, Κεντίρα και Χεσέ στη διάθεσή του, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα του Μαρσέλο και του Ράμος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: