Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Το ματς της δεκαετίας»

vasilakos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και αναφέρθηκε στην αυριανή ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Το χαρακτήρισε ως το ματς της δεκαετίας και τόνισε ότι θέλει μεγάλη προσοχή γιατί το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είναι το παιχνίδι της δεκαετίας, όχι μόνο της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάρα πολύ να περάσει στον τελικό και να δώσει ένα μεγαλύτερο νόημα στην χρονιά. Τα τελευταία χρόνια του έχει λείψει ένας τίτλος και θεωρώ ότι θα επηρεάσει πολύ θετικά η πρόκριση του στον τελικό. Πρέπει να προσγειωθούμε γιατί με αυτά που ακούω και διαβάζω έχουμε ξεφύγει. Ο Ολυμπιακός έρχεται και έχει την δυνατότητα να το χτυπήσει, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Το θέλει ο κόσμος, το θέλουν οι ποδοσφαιριστές, το θέλουν όλοι, αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.
Από την στιγμή που θα μπουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο, πρέπει να τα δώσουν όλα και να μπουν δυνατά, πρέπει να έχουν το μυαλό τους μόνο στην νίκη και να είναι ψυχολογικά έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν πρέπει να του δώσουν χώρο και να τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του, δεν είναι ομάδα της σειράς ο Ολυμπιακός, το είδαμε και στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα παιχνίδι οριακό, έχουμε πάντως τις προσωπικότητες για να πάρουμε ένα τέτοια παιχνίδι, έχουν έρθει φέτος αρκετοί παίκτες στον ΠΑΟΚ οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Στοχ έχει μια βελτίωση, ο Νάτχο έχει δείξει ότι αρχίζει και προσαρμόζεται, ο Αθανασιάδης επίσης είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν το προηγούμενο καιρό».
Για τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι σίγουρο στην κατάσταση που βρισκόταν τον προηγούμενο καιρό αλλά ότι και να λέμε είναι Ολυμπιακός και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή»
Για την διαιτησία: «Στην Ελλάδα τα πράγματα ξέρεις πως είναι. Στο πρώτο παιχνίδι το μόνο λάθος που έγινε ήταν αυτό με την κάρτα, αλλά έφτανε αυτό. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και έχει απαξιωθεί το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι με αρχή αυτό το παιχνίδι ο διαιτητής μπορεί να αλλάξει αυτή την εικόνα που υπάρχει. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: