Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ποικιλίδης στο Metropolis: «Είναι το ματς της δεκαπενταετίας»

Εκτός από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου για την αναμέτρηση, υπήρξε ανάλογη από τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis kαι την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» δηλώνοντας πεπεισμένος όχι μόνο για την πρόκριση της ομάδας του αλλά και για το ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά του κόσμου.

Αρχικά εξέφρασε την άποψη ότι αυτό είναι το ματς της 15ετίας για τον ΠΑΟΚ: "Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο κόσμος ζει για αυτή την αναμέτρηση και αυτό φάνηκε από το ότι μέσα σε έξι ώρες είχαμε sold out κάτι που συνέβη μετά από καιρό. Το ματς αυτό για μένα είναι ο αγώνας της δεκαπενταετίας. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και φυσικά να κατακτήσουμε το κύπελλο".

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε και για όλα εκείνα που έχει κάνει η διοίκηση σε συνεργασία με την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα: "Εμείς έχουμε συνεχείς επαφές με τους εκπροσώπους των Συνδέσμων και ελπίζουμε να φανούν και στην πράξη αυτά έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και ο κόσμος να δει την ομάδα να παίρνει την πρόκριση και συνέχισε: "Σε ότι αφορά τη συνεργασία με την αστυνομία έγιναν δυο και τρεις συσκέψεις. Πρέπει να σημειώσω ότι στον πρώτο αγώνα και μετά από αρκετό καιρό η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον Πειραιά και το ίδιο θα γίνει και με την αποστολή του Ολυμπιακού". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: