Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η Ντόρτμουντ θα είναι εκεί!!

Ακόμα ένα τρόπαιο θα διεκδικήσει στο Βερολίνο η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 2-0 της Βόλφσμπουργκ και πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας όπου… λογικά θα τους έρθει η Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ θα είναι εκεί! (video)
Έτοιμη να διεκδικήσει το τέταρτο Κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία της είναι η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί (με βασικό τον Παπασταθόπουλο) επικράτησαν 2-0 της Βόλφσμπουργκ στο κατάμεστο (80.200 οπαδοί) γήπεδό τους και «τσέκαραν» το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης όπου θα συναντήσουν το νικητή του Μπάγερν Μονάχου – Καϊζερσλάουτερν (Μεγάλη Τετάρτη).

Μόλις στο 13’ τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους γηπεδούχους. Ο εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα, Ρόις πάσαρε για τον Μχιταριάν κι ο Αρμένιος άνοιξε το σκορ, παίρνοντας και μια μίνι «εξιλέωση» για τα… άχαστα κόντρα στη Ρεάλ (αν και δεν συγκρίνονται όπως και να ‘χει). Κι αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και την ευκαιρία να ξαναμπούν στο… κόλπο, στη συνέχεια ο Λεβαντόφσκι με το 100ο του τέρμα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ έγραψε το τελικό σκορ (43’) και ουσιαστικά έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: