Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Στεφανίδης στο Metropolis: «Έχουμε μπλέξει, περιμένουμε»

O Παναγιώτης Στεφανίδης τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το σκεπτικό της απόφασης αντικατάστασης της διοίκησης του Σκόρδα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι:

"Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε προσωρινή διαταγή. Το δικαστήριο αποφάσισε αυτό που ζητά η πλειοψηφία των μετόχων της ΠΑΕ Άρης. Αυτό είναι και το σκεπτικό της απόφασης. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο κ. Σκόρδας θα έπρεπε να αποτελεί οριστικά παρελθόν. Επειδή όμως έχουμε μπλέξει θα περιμένουμε να θεωρηθεί η απόφαση και να την επιδώσουμε. Εκτός αν τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ έχουν την ευθιξία, σεβόμενοι την απόφαση του δικαστηρίου, και παραιτηθούν. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Γι? αυτό και δεν πήγαμε άλλωστε στο ραντεβού των παικτών στο Ρύσιο".

Αναφέρθηκε και στην επομένη μέρα του Άρη, τονίζοντας:

"Γίνονται συζητήσεις, επαφές, σχέδια και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο σε Γ.Σ. για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε πιθανής λύσης. Θα ενημερώσουμε για το ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν είτε είναι ένας είτε μία ομάδα ανθρώπων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα σενάρια. Όταν φτάσουμε στην τελική μορφή θα τα ανακοινώσουμε. Θέλουμε ο Αρειανός να έχει το δικαίωμα της επιλογής χωρίς να έχει το ... μαχαίρι στο λαιμό. Ο κόσμος του Άρη άλλωστε θα αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας, για την κατηγορία που θα αγωνίζεται και για τους ανθρώπους που θα ηγηθούν της προσπάθειας. Οι προτάσεις πρέπει να είναι ολοκληρωμένες για να τις παρουσιάσουμε”.

Ο κ. Στεφανίδης έδειξε αντίθετος, πάντως, στην προοπτική της Γ? Εθνικής, εξηγώντας: “Στη Γ' Εθνική υπάρχουν κίνδυνοι που δεν ξέρω αν θα μπορούμε να τους προσπεράσουμε "Κάθε άποψη (βλ. Ιωαννίδης, Μπακούρας) είναι σεβαστή αλλά δε συμφωνώ. Στο τέλος, άλλωστε, ο κόσμος θα αποφασίσει, αρκεί να είναι απόλυτα ενημερωμένος για όλες τις προοπτικές και λύσεις”, συμπληρώνοντας: “θα προσπαθήσουμε να δούμε αν ο Άρης είναι βιώσιμος στη Β'΄Εθνική. Θα το εξετάσουμε πως θα γίνει, αν θα γίνει. Είναι το πιο "ακριβό" σενάριο. Η Γ' Εθνική έχει άλλους κινδύνους. Ψαχνόμαστε καθημερινά με τις αρμόδιες αρχές. Αν πάμε στη Γ' Εθνική πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα απαλλαχθούμε από τα χρέη”.

Κλείνοντας, σημείωσε πως η κρίσιμη γενική συνέλευση για το “αύριο” της ΠΑΕ Άρης θα πραγματοποιηθεί (εκτός απρόοπτου) στα μέσα του επόμενου μήνα, οπότε και θα υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τα σενάριο που αφορούν το αύριο της ΠΑΕ.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: