Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κόλινς που του(ς) χρειάζεται!

Ο Ολυμπιακός πήγε για περίπατο και όχι για... πόλεμο στη Μαδρίτη και το πλήρωσε με συντριβή. Τα πλέι οφ θέλουν εκτός από συγκέντρωση και... μαγκιά και ο Ρούντι Φερνάντεθ έκανε πλάκα στους ερυθρόλευκους. Ο Ισπανός ήταν ως συνήθως εριστικός, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον σταματήσει. Ούτε αυτόν, ούτε κανέναν άλλο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.
Το ματς πήγε ακριβώς στο ρυθμό που ήθελε η βασίλισσα, το Παλάθιο Ντε Λος Ντε Πόρτες πήρε φωτιά και το 1-0 για τη Ρεάλ έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο Σπανούλης το πάλεψε, ο Σίμονς μπήκε και έδωσε λύσεις, ο Πρίντεζης έδωσε περισσότερα απ' όσα περίμεναν όλοι, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού. Μετά όμως; Κανείς άλλος.
Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίποτα από τα τριάρια του, δεν έπαιξε άμυνα, δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τη Ρεάλ. Και ο Πέτγουεϊ άργησε να κάνει το σκληρό φάουλ, όταν το έκανε ήταν πάρα πολύ αργά.
Τον κράζουν όλοι τον Κόλινς, αλλά μάλλον ένας Κόλινς χρειάζεται στη Μαδρίτη. Να μπει, να δείξει τη δύναμή του, να κάνει σκληρά φάουλ. Με το... καλό, κανείς δεν νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: