Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Στο τέλος περνάει μόνο ένας!!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το βλέμμα και των δύο να είναι στην κατάκτηση του τίτλου.

Στο τέλος περνάει μόνο ένας!
Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (20:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος και των δύο, για διαφορετικούς λόγους, είναι να περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα, ενώ παράλληλα θέλουν να ισοφαρίσουν την επίδοση που είχαν σημειώσει την δεκαετία του ’50, όταν είχαν κάνει τρεις φορές σερί το νταμπλ.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πως οι παίκτες του θέλουν να αποδείξουν μέσα στην έδρα του «Δικέφαλου του Βορρά» πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βρεθούν στον τελικό του θεσμού μετά από 11 χρόνια, όταν και το είχαν κατακτήσει απέναντι στον συμπολίτη Άρη με σκόρερ τον τωρινό τους προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: