Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Η Τούμπα θα δώσει την ώθηση…»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Αλέξης Αλεξίου για το σημερινό(16/4) μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στην δύναμη της Τούμπας, στην κατάσταση των δυο ομάδων αλλά και στο που πρέπει να πάει το παιχνίδι ο «δικέφαλος».
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Είναι οι δυο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει το παιχνίδι σε τακτικό κομμάτι, πρέπει να είναι πολύ σοβαρός και να χτυπήσει σωστά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει πλεονεκτήματα αλλά έχει και μειονεκτήματα. Θέλει πίεση ψηλά για να μην τον αφήσεις να κυκλοφορήσει την μπάλα, αυτό θα του δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Δεν πρέπει να έχει κατοχή μπάλας και να μην του δώσει χώρο.
Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού θέλει πίεση ψηλά, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα τα λύσει του πόδια. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή αλλά και μεγάλη προσοχή για να μπορέσεις να πετύχεις τον στόχο σου. Θέλει και υπομονή από τον κόσμο, δεν πρέπει από την αρχή του παιχνιδιού να αρχίζει να ζητάει πράγματα».
Για το πόσο θα επηρεάσει η Τούμπα: «Θα δώσει δύναμη στους παίκτες για να ανεβάσουν την απόδοση τους. Αν ένας ποδοσφαιριστής  η απόδοση του είναι στο εφτά, θα πάει στο οκτώ, δίνει ώθηση η Τούμπα».
Για το 2-1 σκορ του πρώτου παιχνιδιού: «Αυτό που πρέπει να κοιτάξει ο ΠΑΟΚ είναι να μην φάει γκολ. Από εκεί και πέρα θέλει ένα γκολ για να πάει την πρόκριση».
Αναφορικά με την κατάσταση των δυο ομάδων: «Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά στα πόδια του, κυρίως μετά τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει τα τρεξίματα που είχε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί μεσοεπιθετικά, έχει παίκτες ποιοτικούς που αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν την ζημιά.
Θεωρώ ότι είναι το ματς της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ, ο μοναδικός στόχος που του έμεινε είναι το κύπελλο αλλά και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: