Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να χαλαρώνεις»

Δεν επιτρέπεται η χαλάρωση όταν αντίπαλος στου είναι ο Ολυμπιακό, δήλωσε μετά τη νίκη της Ρεάλ και το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών της Euroleague ο Σέρχιο Γιούλ.

«Με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να χαλαρώνεις»
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (88-71) στην έδρα της Ρεάλ στο πρώτο ματς της σειράς των προημιτελικών της Euroleague ωστόσο ο παίκτης των «μαδριλένων», Σέρχιο Γιούλ, δεν εφησυχάζεται όταν έχει απέναντι του, τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα τόνισε ότι οι Μαδριλένοι θα πρέπει να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να έχουν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στο Final-4.

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε δυνατά. Αυτός όμως είναι Ολυμπιακός και δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Επανήλθαν στη δεύτερη περίοδο, αλλά κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε. Άμα χάσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας η σειρά γίνεται δύσκολη. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Έχουμε ακόμα να δώσουμε πολλές μάχες απέναντι σε αυτή τη δύσκολη ομάδα που δεν αναμένεται να κάνει για μας τα πράγματα ευκολότερα την Πέμπτη, είμαι σίγουρος. Έχουν εμπειρία, ταλέντο και είναι δυνατοί. Πρέπει να ελέγξουμε την σκληρότητά τους και να ελέγξουμε το ρυθμό. Πρέπει να είμαστε αρκετά έτοιμοι και για το δεύτερο ματς. Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα αν έχουμε τη βοήθεια αυτών τον εξαιρετικών φιλάθλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: