Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Ορίζεται νέα διοίκηση»

xristoforidis-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης. Μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου η οποία δεν δίνει πλέον παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα στα κοινά της ΠΑΕ Άρης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Χριστοφορίδης «“Πριν λίγα λεπτά δημοσιεύτηκε η 559/14 απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, από την οποία γίνεται δεκτή η αίτηση αντικατάστασης του Ερασιτέχνη Άρη, της ΚΜΑ και μικρομετόχων οι οποίοι είτε με πληρεξούσιο είτε χωρίς ,ζητούσαν την αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα. Για διοίκηση ορίζει τώρα αυτή που αποτελείται από τους Στεφανίδη, Ψηφίδη,  Φουρλίγκα, Κουζούνια κα Κουσουνάδη με την εξουσίες διαχείρισης της ΠΑΕ και την υποχρέωση σύγκλησης εντός εξαμήνου Γ.Σ για προκήρυξη αρχαιρεσιών. Τώρα θα αποφασίσουν τι ρόλους θα έχει ο καθένας. Εφόσον δημοσιεύθηκε εφαρμόζεται άμεσα. Αν η νυν διοίκηση επιλέξει να περιμένει να καθαρογραφεί προκειμένου να αποχωρήσει, δεν την συμβουλεύω να το κάνει. Η καθαρογραφή μπορεί να γίνει και μέσα στην μέρα».
Για το αν μπορεί ο Λάμπρος Σκόρδας να προσβάλει την απόφαση: «Μπορεί να την προσβάλει όπως κάθε απόφαση. Μπορεί και να πάει στον Άρειο Πάγο  ή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Απλά αναρωτιέμαι αν μια αίτηση του 70% των μετόχων πως κάναμε δύο μήνες για να αντικατασταθεί μια διοίκηση νομίζω πως αποτελεί δικαστικό μυστήριο».
Για το αν είχε αντιδράσει η διοίκηση Ψηφίδη στην αντίστοιχη απόφαση όταν είχε έρθει ο Λάμπρος Σκόρδας στην διοίκηση:« Δεν είχε παρασταθεί η διοίκηση Ψηφίδη. Είχε δικαστεί  ερήμην της . Οποιονδήποτε πελάτη που έχει απέναντι του το 70% των μετόχων δεν θα τον συμβούλευα να κάνει έφεση στην απόφαση».Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: