Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Μνηστήρας» για Απόλλωνα!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες πως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης φέρεται να ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Μνηστήρας» για Απόλλωνα
Την ώρα που κανείς δεν είναι σίγουρος για την επόμενη μέρα του Απόλλωνα Σμύρνης, ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League και την προαναγγελθείσα αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή από τη διοίκηση της ΠΑΕ, ένα νέο όνομα για την ανάληψη των ηνίων του συλλόγου έρχεται στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει επίσημη κρούση για να διοικήσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο ιδιοκτήτης επιχειρήσεων τροφίμων και αφεντικό της αλυσίδας των φούρνων «Βενέτης», ενώ ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος της Πεύκης (που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική), είχε κινηθεί πριν από μερικά χρόνια για να πάρει τον Απόλλωνα, όμως τότε δεν είχε βρεθεί λύση στο οικονομικό.

Ο κ. Μονεμβασιώτης είναι δηλωμένος οπαδός της ομάδας και, μάλιστα, παρακολουθεί συχνά αγώνες της ομάδας και φέρεται να περίμενε εδώ και καιρό να τελειώσει η σεζόν, περιμένοντας ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Βελλής, για να προχωρήσει το ενδιαφέρον του.

Τέλος, αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει επικοινωνία του γνωστού επιχειρηματία με τον Ερασιτέχνη, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει ο πρώτος την ομάδα στη Football League.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: