Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Μητρόπουλος!!

Ο Παύλος Μητρόπουλος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Πανιωνίου στην σεζόν που τελείωσε και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ετοιμάζεται να το εξαργυρώσει υπογράφοντας στον Ολυμπιακό!
Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Σμύρνη ετοιμάζεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό!
Ο Μητρόπουλος αγωνίστηκε δανεικός την φετινή σεζόν από τον Παναιτωλικό στον Πανιώνιο και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της παραμονής των Νεοσμυρνιωτών στην Σούπερ Λίγκα. Επιθυμία των «κυανέρυθρων» είναι ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην Πλατεία, στο μυαλό όμως όλων είναι η σωτηρία του συλλόγου μέσω της υπαγωγής στο άρθρο 106.
Ο ίδιος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι έχει υπάρξει ήδη μία πρώτη κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα του Ολυμπιακού πότε θα υπογράψει. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει τους Κολοβό και Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο με τον Μητρόπουλο να γίνεται ο τελευταίος που θα κάνει την σύντομη διαδρομή Νέα Σμύρνη-Πειραιάς.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: