Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Θέλει και το Κύπελλο!!

Μία ημέρα μετά την εξασφάλιση της επιστροφής του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, στο «τριφύλλι» θέλουν να νικήσουν τον ΟΦΗ και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θέλει και το Κύπελλο!
Την επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από έναν χρόνο απουσίας εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός με την σχετική άδεια που πήρε την Τρίτη από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι «πράσινοι», όμως, αντιμετωπίζουν σήμερα τον ΟΦΗ και καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρους 1-0 του πρώτου αγώνα, ώστε να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσουν το τρόπαιο μετά το 2010 (όταν είχαν κάνει το νταμπλ).

Φέτος στο «τριφύλλι» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι εμφανή το τελευταίο δίμηνο, στο οποίο η ομάδα έκλεισε θέση για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και διεκδικεί τίτλο μετά από αρκετά χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου είχε τετ-α-τετ όλες αυτές τις μέρες με τους παίκτες του, θέλοντας να τους αποβάλει το άγχος που τυχόν να έχουν και να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ (17:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη, ο οποίος θα έχει μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντεφενλντ και Νάνο. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπέντ, Μπεργκ και Πέτριτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Κλωνταρίδης, Λαγός, Ατζαγκούν, Δώνης, Καρέλης και Ρισβάνης. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κουτρουμπής και οι τραυματίες Ντίνας, Μαρινάκης και Μπαϊράμι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: