Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δεν έχουν τέλος τα «παραμύθια»

«Παραμύθια» χαρακτηρίζουν στον Ολυμπιακό τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τους Πειραιώτες να έχουν συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για τον Μητρόπουλο. Σενάρια και για Κούρντι.

Δεν έχουν τέλος τα «παραμύθια»
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου προχώρησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Μετά τους Μανιάτη, Σάμαρη, Κολοβό και Αυλωνίτη, υπήρξαν φήμες που ήθελαν τους Πειραιώτες να κλείνουν ακόμη έναν «κυανέρυθρο». Ο λόγος για τον Τάσο Μητρόπουλο, τον οποίο έλεγαν πως είναι στο χέρι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου επανέλαβε πως οι αποφάσεις για τα μεταγραφικά θα ληφθούν μετά το τέλος της περιόδου, μετά το Κύπελλο δηλαδή.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ ακούστηκε ένα ακόμη όνομα από τον Πανιώνιο, αυτό του αμυντικού Κούρντι, ενώ στη Γαλλία έγραφαν και πάλι για τον Ιβοριανό Σέρι.

Τέλος, σήμερα ο «Γαύρος» γράφει πως στον Ολυμπιακό βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα της Skoda Ξάνθη, ο οποίος και αυτός φέρεται να παρακολουθείται από την ΑΕΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: