Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Προσοχή στην άμυνα»

sznaucner
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός είχε παίξει στον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στη Τούμπα τον Φερβουάριο του 2011 με τον Ολυμπιακό, τον οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 και προκρίθηκε. Μίλησε για εκείνα τα ματς και τόνισε ότι στην αυριανή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό η άμυνα είναι αυτή που θα δώσει την πρόκριση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:
Για τα σχέδιά του για το μέλλον:
“Το ποδόσφαιρο είναι συνήθεια, ολόκληρη η ζωή μου. Τελειώνω, βέβαια, ως παίκτης και θέλω να ξεκινήσω νέα καριέρα ως προπονητής. Πήγα στην Πολωνία και πήρα δίπλωμα προπονητή για ακαδημίες. Πρέπει να πάρω το δίπλωμα Α για να μπορώ να είμαι προπονητής της Β’ και Α’ εθνικής. Έχει ακόμα δρόμο. Θα ξεκινήσω από τις ακαδημίες και θα ανέβω”.
Για το αν θα πάει στο γήπεδο της Τούμπας:
“Έχω διαρκείας, φυσικά θα είμαι εκεί. Δεν ξέρω αν  θα πάρω τα παιδιά μου γιατί θα είναι σκληρό παιχνίδι. Το σκέφτομαι εάν θα τα πάρω μαζί μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να χάσω το παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας”.
Για την πρόκριση ΠΑΟΚ το 2011 επί του Ολυμπιακού:
“Τα θυμάμαι πολύ καλά και τα δυο ματς,  πήραμε εκεί το 1-1 με γκολ του Βιερίνια από πάσα του Τσιρίλο από τα 40 μέτρα. Στη ρεβάνς στη Τούμπα, ήμασταν τιμωρημένοι και παίξαμε χωρίς κόσμο, ο Σαλπιγγίδης έβαλε το 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πολύ καλή ομάδα και αμυντική οργάνωση και κρατήσαμε το σκορ. Δεν έκανε ευκαιρία ο Ολυμπιακός και ελπίζω το αυριανό παιχνίδι να έχει την ίδια θετική εξέλιξη για εμάς, να είμαστε καλοί στην αμυντική γραμμή. Εάν το καταφέρουμε το γκολ θα μπει. Εάν, όμως, δεχτούμε γκολ θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: