Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ματθαίου στο Metropolis: «Υπάρχει εταιρεία που θέλει να επενδύσει στον Άρη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Νικήτας Ματθαίου.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το «αύριο» του Άρη: «Ο Άρης πρέπει απαραίτητα να παραμείνει στην Β? Εθνική και να ανοίξει η υπόθεση του άρθρου 99 ώστε να εξυγιανθεί οικονομικά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάει η ομάδα στην Γ? Εθνική. Η Γ? Εθνική είναι διάλυση. Αυτοί που το προτείνουν είναι αυτοί που θέλουν ο Άρης να ξεπουλήσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, να πάρουν τον Άρη τσάμπα και να κάνουν το κομμάτι τους. Δεν μας έδειξαν ούτε ότι έχουν λεφτά, ούτε ότι έχουν διάθεση να βάλουν. Τότε που υπήρξε εκείνη η συνάντηση αυτών των ανθρώπων με τον Κούγια το μόνο που κατάφεραν να μαζέψουν ήταν ένα ευτελέστατο ποσό.

Στόχος όλων των Αρειανών πρέπει να είναι ο Άρης να παραμείνει στην Β? Εθνική και να προχωρήσει η ιστορία με το άρθρο 99. Σύμφωνα με τις νέες φορολογικές διατάξεις το χρέος μετά την υπαγωγή στο άρθρο 99 θα είναι έξι εκ. ευρώ. Με δεδομένο ότι θα υπάρξει μια περίοδος χάριτος δέκα ετών, όπως, προβλέπει ο νόμος, ο Άρης θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του».

Για το πού θα βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται: «Μπορεί να βρεθεί μια εταιρεία, η οποία θα θελήσει να επενδύσει στον Άρη της Β? Εθνικής βάζοντας χρήματα για να τον ανεβάσει. Από όσο ξέρω μάλιστα υπάρχει αυτή η εταιρεία. Γίνονται συζητήσεις και δεν είναι μόνο μία. Μόνο στην Β? Εθνική έχει μέλλον ο Άρης. Στην Γ? Εθνική από την στιγμή που δεν έχουμε άνθρωπο τύπου Μελισσανίδη, ο ?Αρης δεν μπορεί να προχωρήσει. Θα βγει σε πλειστηριασμό το Ρύσιο. Στην ΑΕΚ το Δημόσιο ζήτησε 3 εκ. ευρώ χαρτόσημο για την εκκαθάριση. Έστω και 1 εκ. ευρώ αν ζητήσει από τον Άρη ποιος θα τα δώσει; Είναι πολλά τα θέματα και δεν είναι καθόλου εύκολα. Αυτοί που κάνουν λόγο για Γ? Εθνική θέλουν να αφανίσουν τον Άρη για ίδιον όφελος. Με μεθοδευμένες και έξυπνες κινήσεις ο Άρης της Β? Εθνικής μπορεί και να επιβιώσει και να ανεβεί στην Σούπερ Λίγκα και να αποπληρώσει το χρέος του».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: