Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μπικέι: «Δε νομίζω ότι έγινε κάτι παράξενο»

Τίποτα το μεμπτό δεν έγινε ανάμεσα στον Γκάλο και τον Μπικέι, κάτι που οδήγησε στην απομάκρυνση του Καμερουνέζου αμυντικού από τον Παναιτωλικό, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μπικέι: «Δε νομίζω ότι έγινε κάτι παράξενο»
Την άποψη ότι δεν έγινε κάτι παράξενο ανάμεσα στον Γκάλο και τον Μπικέι, ώστε να φέρει τη λύση της συνεργασίας του τελευταίου από τον Παναιτωλικό, εξέφρασε ο ίδιος.

Ο 28χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των «καναρινιών» μίλησε και για το μέλλον του, λέγοντας ότι δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα τον βρει η νέα χρονιά.

Τέλος, ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός δεν κρατάει… μούτρα σε κανέναν από το Αγρίνιο, αντιθέτως θέλει να τους ευχαριστήσει όλους.

Αναλυτικά, η συνέντευξή του στο panaitolikos24.gr:

-Τι αίσθηση σου αφήνει η φετινή χρονιά με τον Παναιτωλικό;

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για τη σεζόν που έκανα εδώ πέρα. Πετύχαμε τον σκοπό μας που ήταν να διασφαλίσουμε την παραμονή μας στην Σούπερ Λιγκ. Όταν ήρθα εδώ αυτή ήταν η βασική φιλοδοξία της ομάδας και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Τώρα, κάναμε κοινή συμφωνία με την διοίκηση να λύσουμε το συμβόλαιό μου. Οπότε πλέον είμαι ελεύθερος και θα δω τι θα κάνω του χρόνου».

-Θα ήθελες να σχολιάσεις κάτι για ότι συνέβη μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά;

«Δε νομίζω ότι έγινε κάτι παράξενο. Σε πολλές ομάδες συμβαίνουν αυτά. Είχα ένα τσακωμό με τον Γκάλο και η ομάδα αποφάσισε να λήξει το συμβόλαιό μου. Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και ο κόσμος του Αγρινίου είναι περήφανος για μένα. Λαμβάνω θετικά σχόλια για τον χαρακτήρα μου, την απόδοσή μου στο γήπεδο και αυτό είναι όλο. Τώρα χαίρομαι για το γεγονός ότι θα γυρίσω στην Ισπανία και θα δω την οικογένειά μου».

-Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού σε αγαπάνε και δεν θέλουν να αποχωρήσεις. Πως νιώθεις γι αυτό;

«Αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την δουλειά που έκανα για τον Παναιτωλικό, για την απόδοσή μου, για όλα. Νιώθω, όχι ακριβώς στεναχωρημένος αλλά κάπως άβολα, επειδή ξέρω ότι ο κόσμος με συμπαθεί και ίσως να ήθελα να κάτσω ένα χρόνο ακόμα να απολαύσω τη Σούπερ Λιγκ με τους οπαδούς, γιατί με κάνουν να νιώθω ωραία. Όλοι οι άνθρωποι στην πόλη ήταν καταπληκτικοί μαζί μου. Ένιωθα σα να είμαι σπίτι μου. Δεν έχω τίποτα να πω, πάρα μόνο καλά για το Αγρίνιο. Απλά από την ομάδα, εξαιτίας του συμβάντος με τον Γκάλο και για διάφορους άλλους λόγους, θέλησαν να λύσουμε το συμβόλαιό μου. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν τα καταλαβαίνει. Εγώ κρατάω το κεφάλι μου ψηλά και συνεχίζω».

-Ποιος είναι ο καλύτερος σου φίλος από την ομάδα;

«Έχω πολλούς καλούς φίλους στην ομάδα. Ο Τίτι (σ.σ. Ανρί Καμαρά) είναι ο καλύτερος μου, γιατί είμαστε από την ίδια ήπειρο και γνωριζόμασταν πριν έρθω στον Παναιτωλικό. Επίσης, καλοί μου φίλοι είναι ο Παπουτσογιαννόπουλος, ο Νταλμά, ο Τζούνιορ, ο Γοδόι. Με τον Κούσα δεθήκαμε, επειδή παίζαμε μαζί σε όλα τα παιχνίδια στην άμυνα. Οι Έλληνες παίκτες, οι Λατίνοι, οι Γάλλοι, όλοι ήταν φίλοι μου. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας τους, είτε στον Παναιτωλικό, είτε κάπου αλλού».

-Πως σου φαίνεται η καθημερινότητα στο Αγρίνιο;

«Ο κόσμος στο Αγρίνιο είναι απίστευτος. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και μου αρέσει αυτό. Μόλις ξυπνάς το πρωί και βγαίνεις στο δρόμο, όλοι είναι χαμογελαστοί και νιώθω χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι περήφανος που έμεινα εδώ και έκανα τη δουλειά μου και εύχομαι σε όλους και στον Παναιτωλικό τα καλύτερα για την επόμενη χρονιά».

-Πλέον, είσαι ελεύθερος. Ποια είναι τα πλάνα σου για το μέλλον;

«Δεν ξέρω. Στο ποδόσφαιρο, δε ξέρεις ποτέ που θα είσαι. Πέρυσι ήμουν στην Αγγλία, φέτος ήρθα στον Παναιτωλικό. Δε ξέρω που θα είμαι την επόμενη χρονιά. Αλλά όλα δείχνουν, ότι θα είμαι σε μια καλή ομάδα και θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

-Είσαι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνεις σε ομάδα της Ελλάδας;

«Δε μπορώ να σου πω ότι θέλω να μείνω, γιατί πολλές φορές θέλεις να μείνεις κάπου και οι καταστάσεις τα φέρνουν έτσι που δε μπορείς να μείνεις. Για να είμαι δίκαιος δεν ξέρω, αν έχω μια καλή πρόταση, γιατί όχι; Πέρυσι, δεν είπα θέλω να είμαι στην Ελλάδα και τώρα είμαι εδώ. Οπότε δε μπορώ να σου επιβεβαιώσω που θα είμαι του χρόνου».

-Ποια θεωρείς τη σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Η καλύτερα στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν σκόραρα το πρώτο μου γκολ απέναντι στην Τσέλσι και μετά η γυναίκα μου γέννησε τη μικρή μου κόρη. Αυτή είναι η καλύτερη μου ανάμνηση».

-Εθνική ομάδα Καμερούν. Είναι όνειρο για σένα η επιστροφή σε αυτή;

«Δεν είναι όνειρο. Όλα είναι πιθανά! Όταν ήμουν μικρός, ήταν ένα από τα όνειρά μου. Ήμουν στην εθνική νέων, οπότε όπως σου είπα δεν είναι απλά ένα όνειρο. Αν με καλέσουν ξανά, φυσικά και θα πάω. Δημιούργησα θετική εικόνα εκεί. Ξέρω ότι οι αντίπαλοι της εθνικής μου ομάδας, προέρχονται από μεγάλα κλαμπ και το σέβομαι αυτό. Δεν είναι εύκολο για μένα, παρόλο που είμαι καλός παίκτης. Προκειμένου να είμαι στην εθνική, πρέπει να είμαι σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Όπως η Μπεσίκτας, η Γαλατάσαράι, η Μαρσέιγ. Γι αυτό, όπως προείπα, θέλω να είμαι σε ένα δυνατό σύλλογο τη νέα χρονιά».

-Κλείνοντας, θέλεις να κάνεις ένα προσθέσεις κάτι;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Αγρίνιο, ειδικά τους ανθρώπους που με στήριξαν τον καιρό που είμαι εδώ και ξεχωριστά τους οπαδούς του Παναιτωλικού, που με υποστήριζαν θερμά σε κάθε παιχνίδι. Η χορογραφία που έκαναν χθες ήταν καταπληκτική. Και τέλος, να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό γιατί παρόλο που τελειώσαμε πρόωρα την συνεργασία μας, υπήρξε πολύ καλός εργοδότης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: