Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Στους υποψηφίους για τους κορυφαίους οι «αιώνιοι»

Πολλοί παίκτες των «αιωνίων» είναι μεταξύ των υποψηφίων για τις δύο καλύτερες πεντάδες, αλλά και το βραβείο του MVP της φετινής Ευρωλίγκας.

Στους υποψηφίους για τους κορυφαίους οι «αιώνιοι»
Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού, τέσσερις του Παναθηναϊκού, αλλά και τρεις ακόμη Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό είναι μεταξύ των 57 παικτών από τους οποίους κοινό και δημοσιογράφοι καλούνται να επιλέξουν τις δύο καλύτερες πεντάδες της φετινής Ευρωλίγκας, αλλά και τον MVP.

Οι Μπράιαντ Ντάνστον, Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι, Στράτος Περπέρογλου και Βασίλης Σπανούλης από τον Ολυμπιακό και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Τζέιμς Γκιστ, Γιόνας Ματσιούλις και Στεφάν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό είναι μεταξύ των επιλογών, ενώ στη λίστα βρίσκονται επίσης οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Μπουρούσης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίσει πέντε παίκτες ανεξάρτητα από θέση και μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά ανά μέρα από την ίδια IP διεύθυνση. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 28 Απριλίου και η ψήφος του κοινού θα μετρήσει κατά 25%, με το υπόλοιπο 75% να προέρχεται από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: